AndyTM Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 Salut, daca recent am instalat platforma ipb 3.4 nulled , pot primi "amenda" sau ceva? Deocamdata nu am nico un membru si sar pune problema daca o sa am 100 membrii inregistrati?
+dOc MFX Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 Nu, nu primesti amenda, iar pentru 3.4 nu se mai cer licente pentru ca nu mai ofera support cei de la IPS. Stai linistit, continua activitatea ca nu iti face nimeni nimic. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Moderators Courage Posted January 8, 2018 Moderators Report Posted January 8, 2018 4 hours ago, gromp said: Nu, nu primesti amenda, iar pentru 3.4 nu se mai cer licente pentru ca nu mai ofera support cei de la IPS. Nu cred ca inseamna ca poti folosi nulled conform politicilor lor . Nu a fost free versiunea. Am vazut forumuri ipb nulled cu mii / zeci de mii de membri. Cat nu ai ceva foarte mare (eventual de pe care sa scoti profit (firma etc)) nu cred ca se obosesc cei de la ips sa-ti ceara sa cumperi licenta. 1
AndyTM Posted January 8, 2018 Author Report Posted January 8, 2018 Multumesc mult pentru raspunsuri. T/C
Recommended Posts