IPanait01 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) De cateva zile ma confrunt cu ceva foarte ciudat. Am facut un mic upgrade la pc, am cumparat un FX-6300 si o place de baza ASRock 960GC-GS FX. Am bagat windows 10 si imi mergea in 50-60 fps, am bagat inapoi windows 7; nimic... Am dus sistemul la cineva care se ocupa cu pc-uri si mi-a reinstalat windows 10. Am intrat in Counter-Strike Global Offensive si aveam 180-250fps uneori urca si la 300, apoi Windows-ul 10 mi-a bagat update-urile pe gat. Am lasat sa bage update-urile si acum imi merge tot la fel 50-70 fps... Am reinstalat windows-ul si degeaba, am sunat baiatul care mi-a facut windows-ul si am facut exact ce a facut si el. http://www.userbenchmark.com/UserRun/7201580Am urmatoarele componente :CPU: AMD FX-6300SSD 120GB KingstonMainboard: ASRock 960GC-GS FXMemory: 8GB DDR3 2000MHz [ am dat OC la DRAM la 933MHz ( Nu asta e problema) ]GPU: AMD Radeon R9 380 4GBSi o sursa de 500W Edited February 6, 2018 by IPanait01 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+robotboy Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Update-urile la Windows din ultima perioada sunt usor dubioase (exemplu: problema contrast fall creators update). Ideea e, simti ca jocul se misca cu adevarat mai greu, sau sunt doar cifrele care au scazut? Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts