Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

mzpOcKl.png

LikeCs forum este o comunitate de gaming ce sustine gaming-ul din Romania, comunitatea a fost terminata astazi si are doua servere de Counter Strike 1.6, staff-ul este format din persoane cu varsta de peste optsprezece ani, problema noastra este popularea adica lipsa de membrii, si nici serverele de counter strike nu ne prea ajuta, insa nu dorim ca totul sa vina pe tava, dorim sa vedem progrese pe parcurs ce trece timpul si muncim si noi in acest timp pentru imbunatatirea comunitatii si in special a materialului ce il avem. Doresc daca se poate sa mi se spuna niste pareri si sugestii pentru viitor. In momentul de fata am creat un concurs pentru populare, insa nu are succes nici acesta inca. Concursul este ca atunci cand cineva se inscrie in concurs si aduce 20 de membrii si are 50 de posturi utile primeste un Steam ce contine Counter Strike 1,6  si Counter Strike Condition Zero.

Index: www.likecs.ro

forum: www.likecs.ro/forum

Edited by Courage

Posted

Nimik nou, totul este, ca si pe sute de comunitati

Incercati sa creati un disign mai frumos...

Scoateti bara aia cu servere de sub navbar, nu se combina bine acolo...

Aici este un bug, rezolvatil...

Posted

Imi place indexul , il violez si tot nu ma baga pe forum.

Tema de pe net, grade foarte urate 

Tema este terminata, daca exista buguri va rog sa le spuneti lui Mr.Pacefull. , e aceias de pe invision, cum poti sa spui ca ai terminato ?

In rest ce sa mai zic ? un nume foarte prost ales:))

Daca vrei sa vi intr-o comunitatea normala si sa nu mai cheltuiesti bani degeaba, astept pm de la tine :))

• Like 1
Posted
2 hours ago, Needless said:

Tema este terminata, daca exista buguri va rog sa le spuneti lui Mr.Pacefull. , e aceias de pe invision, cum poti sa spui ca ai terminato ?

Daca vrei sa vi intr-o comunitatea normala si sa nu mai cheltuiesti bani degeaba, astept pm de la tine :))

Salut. In legatura cu indexul acesta nu este terminat, iar acela este doar un simplu model.

Tema este intradevar de pe Invision, a fost modificata cat s-a putut, voiam sa lucram pe ea si sa modificam, insa am vorbit si cu colegi mei si am decis sa incepem sa lucram pe tema Carbon.

Ai spus ca gradele sunt foarte urate, daca doresti te rog frumos sa imi spui sau sa imi arati un model, cum ar trebuii ele sa fie?

Numele nu te contrazic, nu l-am ales eu, insa nu este chiar asa rau, multumesc de FeedBack.

6 hours ago, HTML/CSS said:

Multumim frumos pentru sfaturi si parere :) Am sa tinem cont de absolut toate parerile, tema a fost schimbata si lucram la un design mai frumos.

Bara a fost scoasa odata cu schimbarea temei.

Bugul vizual o sa fie rezolvat in cursul zilei de astazi.

Mai astept pareri si sugestii, toate sunt bine venite.

Posted (edited)
11 hours ago, Needless said:

Fara suparare dar si comunitatea ta "normala" nu exista din cate imi aduc aminte, adica exista dar e off :) - De ce iti faci reclama in topicul lui pentru review?

21 hours ago, Mr.Pacefull said:

Iti recomand citirea regulamentului.Daca vii sa ceri pareri si sfaturi adu si tu ceva nou, ceva ce nu s-a mai vazut sau ceva reinventat in asa fel incat sa nu va compare lumea cu x si y.Fara suparare, iti dau un sfat.Asta nu este website review este reclama indirecta.

Edited by Courage
Detalii minimale - modificat
  • Like 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
6 minutes ago, Popovici C. said:

Deci,

• Tema de pe net , ai pus un logo si gata ai tema .. 
  • Nu ai nimic diferit decat celelalte comunitati, presupun ca ai facut copy/paste.
  • Deja ma gasit un bug la tema .. IMAGINE

Succes!

Multumesc de feedback, tema actuala este complet diferita de ceea ce este pe internet, din cate se observa este un edit de la Carbon Blue.

Este o comunitate de gaming, nu este copy paste, continutul va primi update in cursul zilelor urmatoare pentru a adauga lucruri utile ce sper ca ne vor ajuta.

Bugul o sa fie rezolvat cat mai curand posibil. Iti multumesc pentru parere. 

Posted
On 11.02.2018 at 3:44 PM, Popovici C. said:

Deci,

• Tema de pe net , ai pus un logo si gata ai tema .. 
  • Nu ai nimic diferit decat celelalte comunitati, presupun ca ai facut copy/paste.
  • Deja ma gasit un bug la tema .. IMAGINE

Succes!

Cred ca in ziua de azi toate milioanele de teme arata la fel ! 

On 11.02.2018 at 7:58 AM, HTML/CSS said:

Ma intreb daca detii o comuniatete diferita fata de miile de site-uri ! 

.. parerea mea e ca nu o sa atragi pe nimeni cu acel concurs , crede-ma . Mai bine dai 5 euro sa iei  un steam cs 1.6 decat sa astepti sa aduci 20 membrii ! 

Ai o comunitate draguta ! Oricum vei auzi doar vorbe urate aici , toti au comunitati si clar nimeni nu o sa iti dea un raspuns la care te astepti . 

Bafta cu proiectul . 

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Posted
On 12.02.2018 at 10:19 PM, Sn!k3rs said:

Background o panarama

Logo nu prea e mare ce

Sidebar albastru restu rosu?

Index de pe net

Nimic nou

Ce ai dori sa vezi nou pe o comunitate de gaming? Mulțumesc de feedback.

Backround ul se vede bine pe tema.

Logoul ce dorește lumea mai mult? Ceva simplu este ideal.

sidebar-ul a fost modificat la fel și scroll bar-ul.

Indexul este downloadat, într-adevăr însă doar pana creem noi unul, avem munca, alții liceu nu putem sta 24/24 pe forum.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.