Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu o problema cu pc-ul in jocuri. De ex cand intru pe csgo in competitive am uneori 60 70 fps si uneori 5-20fps pentru o perioada mare de timp chiar tot meciul dar nu intotdeauna, alte procese nu mai tin deschise(inafara de steam). Faza e ca procesorul in timpul jocului sta in 85-86 grade C. O intrebare ar fi cum imi pot da seama daca cooler-ul nu face fata la cpu sau nu se transmite caldura de la procesor spre cooler cum trb?

M-am gandit asa, desfac unitatea, intru pe csgo si pun degetul cu atentie doar pe cooler sa verific daca e cald.

Alte sfaturi? E cooler stock.

Posted
1 hour ago, krim said:

Pai pune-i pasta si daca procesorul tot se incalzeste atunci ii schimbi coolerul.

Intotdeauna incerci mai intai solutia ieftina.

pai eu vreaus a aflu daca pasta nu e aplicata bine sau coolerul nu face fata, pasta i-am schimbat-o acum cateva luni.
m-am gandit la urmatorul lucru, daca coolerul e rece si procesorul are temp amre, transmiterea de caldura nu se face cum trb, deci pasta nu e bine aplicata sau s-a dus, nu?

• gaby changed the title to Temperatura mare la procesor?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.