Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Ce parere aveti despre forum-ul Born 2 Win (www.b2w.ro) ? Avem si licenta IP. Board, inca mai lucrez la el. De luni m-am gandit sa ofer 5 servere de cs 1.6 spre administrare ("idee de populare") ce spuneti, credeti ca o sa am sanse? Vreau ceva de viitor, de aceea am cumparat si licenta + 5 servere care totusi n-au fost ieftine deloc.

Critici/pareri/sugestii pentru imbunatatirea comunitatii

Link catre comunitate: http://b2w.ro/forum/

• Like 2

Posted

Ce parere sa avem?

Tema de pe net
Categorii tipice
Doar niste modele
Nume clasic, refolosit de 50 comunitati
2 fondatori, lu' unu i se scoala pula sau va certati s-a dus pe pula toata munca

Munceste la el, du-l undeva si dupa cauta pareri, nu veni aici pentru promovare.

• Downvote 3
Posted
6 hours ago, Whiskey Gtv said:

Ce parere sa avem?

Tema de pe net
Categorii tipice
Doar niste modele
Nume clasic, refolosit de 50 comunitati
2 fondatori, lu' unu i se scoala pula sau va certati s-a dus pe pula toata munca

Munceste la el, du-l undeva si dupa cauta pareri, nu veni aici pentru promovare.

Hai mai bine fara cuinte de astea vulgare, a venit aici dupa pareri, daca nu are nimik deosebit asta nu inseamnaca trebuie de vorbit asa...

7 hours ago, Gorkem said:

Salut,

Ce parere aveti despre forum-ul Born 2 Win (www.b2w.ro) ? Avem si licenta IP. Board, inca mai lucrez la el. De luni m-am gandit sa ofer 5 servere de cs 1.6 spre administrare ("idee de populare") ce spuneti, credeti ca o sa am sanse? Vreau ceva de viitor, de aceea am cumparat si licenta + 5 servere care totusi n-au fost ieftine deloc.

Critici/pareri/sugestii pentru imbunatatirea comunitatii

Link catre comunitate: http://b2w.ro/forum/

@Gorkem Nimik deosebit de alte comunitati, trebuie sa mai lucrati...

Succes!

• Downvote 1
Posted

Succes cu comunitatea si este mai bine sa lucrezi singur decat in 2 insi !

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted
5 minutes ago, Al3x said:

Nu nu e bine sa lucrezi singur, singur nu faci nimic iti trebuie echipa ca sa faci ceva mare si frumos :)

Posted
Just now, Jah Khalib said:

Nu nu e bine sa lucrezi singur, singur nu faci nimic iti trebuie echipa ca sa faci ceva mare si frumos :)

De acord cu tine dar cautati membri de incredere care sa te poti baza pe iei si sa stie si umpic despre platforma folosita cand o sa ai probleme sa stiti cum sa le rezolvati!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted
1 hour ago, Al3x said:

Mersi. Sunt de unul singur, eu am platit tot si toate cele. :)

1 hour ago, Al3x said:

De acord cu tine dar cautati membri de incredere care sa te poti baza pe iei si sa stie si umpic despre platforma folosita cand o sa ai probleme sa stiti cum sa le rezolvati!

Eu caut, dar cam greu mai gasesti in ziua de azi. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.