кєиzσя ∂єѕιgи Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Care este problema? Eu acolo vad ca vrei sa modifici ceva dar nu vad o problema.
Sebastian C. Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 3 minutes ago, кєиzσя ∂єѕιgи said: Care este problema? Eu acolo vad ca vrei sa modifici ceva dar nu vad o problema. Încetezi odată cu post doar pentru + 1? Ori îi oferi o rezolvare la editat ori nu postezi deloc.
кєиzσя ∂єѕιgи Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 2 hours ago, Sebastian C. said: Încetezi odată cu post doar pentru + 1? Ori îi oferi o rezolvare la editat ori nu postezi deloc. Nu fac posturi pentru +1, nu-mi pasa daca am 1000 mesaje sau doar 1, tot acelasi lucru voi face. Doar ii explic ca nu este o problema cea ce el cere, este o modificare, deci topic title este gresit. "Troubleshooting" - Nu modificare o tema la cerere.
Ruby Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 (edited) Pentru a modifica la grupuri : ACP-Look and Feel -> Tema ta -> tab-ul Board Index -> hookGroupNameIndicator acolo trebuie sa gasesti | si schimbi cu ce vrei Pentru statistici intri la ipb_styles si cauti cu ctrl+f board_stats si modifici cum vrei Edited March 22, 2018 by Ruby
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now