Jump to content

Recommended Posts

Posted

am o problema cu browserul ... daca deschid calculatorul imi merge iar dupa 15 de ora nu stiu ce are .. imi zice website found waiting for reply(in stanga jos)

oricum folosesc si internet explorer si firefox am aceeasi problema la ambele :|

trebuie sa dau restart sa mearga din nou ... si tot asa

any fixes ? :bag:

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

incearca sa scanezi pc-ul sa nu cumva sa ai spyware/adaware, daca este in regula incearca sa reinstalezi unul din browsere si vezi daca functioneaza corect, daca tot nu da rezultate incearca sa dezinstalezi placa de retea si sa o instalezi din nou. daca tot nu merge mai posteaza odata aici... :stars:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

cum instalez placa de retea ... n-am nicio carte la ea ... am vazut ca pot da unnistall dar mi-e teama ca nu reusesc sa fac ceva

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

din control panel -> Network and Internet Connections -> Network Connections -> click dreapta pe Local Area Connection si dai Properties apoi ai acolo uninstall si install, poti incerca asa, sau poti incerca si metoda lui smeagoll daca crezi ca nu ai nimic de pierdut sau ai chef sa faci asta...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.