Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se poate cumpara o cartela (numar de telefon) din alta tara, fiind in Romania? Gen tu, din Romania, sa ai un numar de Germania luat de pe net si cu Skype sau aplicatii de genul sa apelezi de pe acel numar fara sa mergi in Germania sa cumperi.

Posted
3 minutes ago, returned said:

cartela cu numar de germania la magazin in romania nu prea cred in schimb poti cumpara online un numar voip si pe numarul ala poti cumpara minute s.a.m.d

Online, era logic ca nu gasesc magazine pentru asa ceva in Romania.

Ai website-uri de genul bune?

Posted (edited)

din pacate nu ti pot recomanda ceva de pe piata pentru ca nu am cumparat niciodata de undeva in schimb daca ai nevoie de numar de america gratis descarca aplicatia textPlus si primesti numar gratuit de la ei iti poti alege chiar si statul de unde doresti numarul.

Edited by returned
Posted

Iti cumperi o cartela din Germania de ex , o pui intr-un telefon liber de retea. Recomand Lebara , cand vii in Romania o sa ai semnal full (se adapteaza la retelele mobile din Romania) , o incarci tot din Germania , stiu din propria experienta 

Posted

Daca vrei numar de Germania obligatoriu, nu poti folosi cartela SIM in Romania; nu vei avea semnal. In schimb, poti folosi Skype si sa atribui un nr de Germania programului. Reincarci contul de Skype si apelezi ca si cum ai avea un telefon

Posted
57 minutes ago, Ruby said:

Iti cumperi o cartela din Germania de ex , o pui intr-un telefon liber de retea. Recomand Lebara , cand vii in Romania o sa ai semnal full (se adapteaza la retelele mobile din Romania) , o incarci tot din Germania , stiu din propria experienta 

Nu merg in Germania pentru o cartela. Vreau doar un numar de telefon german de pe care pot face apeluri si trimite mesaje prin calculator.

20 minutes ago, Artanis said:

Daca vrei numar de Germania obligatoriu, nu poti folosi cartela SIM in Romania; nu vei avea semnal. In schimb, poti folosi Skype si sa atribui un nr de Germania programului. Reincarci contul de Skype si apelezi ca si cum ai avea un telefon

De unde fac rost de numarul ala de Germania?

Posted

Accesezi site-ul celor de la Skype, cauti tabul "Numar Skype", intri acolo, cauti tara de la care vrei sa cumperi numarul si cam atat. Apoi reincarci contul ca si cum ar fi o cartela PrePay

• Like 1
  • gaby changed the title to Carteala cu numar din alta tara?
Posted

Se poate sa iau o cartela din Germania si cand ajung in tara sa pun numarul de Germania pe o cartela de Telekom? (Am tovarasi pe acolo si ar putea sa-mi ia o cartela pentru asa ceva)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.