maurul77 Posted April 5, 2018 Report Posted April 5, 2018 Salut, am placa asta de baza LM13WP LM13WPMB / 50-71127-21 de la un lapop fujitsu problema este cipul video. As vrea sa incerc un rebaling (daca merge) dar nu am gasit nicaieri marimea bilelor pentru acest tip de cip. Stie cineva daca se poate face reball la asa ceva si ce tip si dimensiune de bile sa folosesc ... multumesc
Artanis Posted April 10, 2018 Report Posted April 10, 2018 Cred ca singura cale de a afla marimea bilelor e sa dezlipesti cipul complet. Ai incercat mai intai cu un pistol de caldura sa tii peste cip vreo 10 min? De obicei se poate rezolva si asa (probabil temporar) problema.
Moderators Dan O. Posted April 16, 2018 Moderators Report Posted April 16, 2018 Din ce imi mai aduc eu aminte, mi se pare ca ai nevoie de o statie speciala cu care poti face reball / reflow. Nu stiu daca poti sa faci asa oriunde, oricand. Sunt centre /service-uri specializate care au si fac asta. Dar trebuie cautat. Tot acolo poti afla ce tip de bilute se folosesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now