Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare PCT si Hristos a Inviat!
Ofer un server GTA-SAMP spre administrare unei persoane serioasa care vrea sa faca ceva din acel server, nu sa il dau si sa-l tina gol pentru ca sunt satul de asa ceva.
Ofer de inceput 100 sloturi, acces full si baza de date + categorii la alegere pe forum. Subdomeniu pentru panel ofer doar dupa ce vad un impact cu serverul.
Un alt server dat de mine spre administrare [CSGO] - https://www.gametracker.com/server_info/89.40.70.57:27015/ . Daca vad interes eu va las serverul cu cea mai mare placere. Acel server a primit si donatii iar cel care se ocupa de el le-a pastrat, nu am treaba cu asta.
Cine e interesat sa ma contacteze in PM.

Posted
10 hours ago, #Andrei said:

Daca doresti poti sa-mi dai ambele servere spre administrare, o sa ma descurc, da-mi PM daca doresti.

Serverul de CSGO este dat deja in administrare. Eu doar am vrut sa arat inca un server in administrare care ruleaza fara probleme.

• 1 year later...
Posted
On 4/9/2018 at 9:32 PM, WyNNNer. # said:

Salutare PCT si Hristos a Inviat!
Ofer un server GTA-SAMP spre administrare unei persoane serioasa care vrea sa faca ceva din acel server, nu sa il dau si sa-l tina gol pentru ca sunt satul de asa ceva.
Ofer de inceput 100 sloturi, acces full si baza de date + categorii la alegere pe forum. Subdomeniu pentru panel ofer doar dupa ce vad un impact cu serverul.
Un alt server dat de mine spre administrare [CSGO] - https://www.gametracker.com/server_info/89.40.70.57:27015/ . Daca vad interes eu va las serverul cu cea mai mare placere. Acel server a primit si donatii iar cel care se ocupa de el le-a pastrat, nu am treaba cu asta.
Cine e interesat sa ma contacteze in PM.

Serverul de SA-MP il mai dai spre administrare?

• gaby changed the title to Ofer server GTA-SAMP spre administrare
Posted

Daca intrii pe profilul lui vei vedea : LAST VISITED July 11, 2019

si daca te mai uiti si la data topicului si  faci o comparare de ex. cat tine un server de samp... iti raspunzi singur  (April 9, 2018 in Anunturi)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.