Jump to content

Recommended Posts

Posted

Plecand de la topicul acesta: recomandari folie Samsung Galaxy S8, as fi interesat sa stiu daca exista folie de silicon oficiala si pentru Samsung Galaxy S9 respectiv S9 Plus. Am cautat pe mai multe magazine online si offline, insa nu am gasit folie produsa de Samsung decat pentru S8, S7, A3, A5. In cazul in care nu exista, avand in vedere ca dimensiunile ecranului lui S9 si S9 Plus au ramas neschimbate fata de generatia anterioara, merg montate folile pentru S8 pe S9?

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Folie produsa de Samsung pentru S9 sau S9 Plus nu exista deocamdata, si daca e sa ma intrebi pe mine sunt sceptic ca va mai exista*. La S8/S8 Plus folia a ajuns pe piata imediat ce au fost lansate modelele, in timp ce la Note 8 nu, si nici pana astazi nu e disponibila (telefonul a fost lansate de jumatate de an).

*Se pare ca Samsung m-a contrazis de aceasta data si a lansat folii oficiale pentru S9 si S9 Plus:
Folie de protectie Samsung Galaxy S9
Folie de protectie Samsung Galaxy S9 Plus

Ca alternative, ai:
Folie Alien Surface HD - Samsung GALAXY S9
Folie de protectie Clasic Smart Protection Samsung Galaxy S9
Mie nu prea imi plac ca se monteaza umede, trebuie lasate la uscat, dar in lipsa de altceva...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.