Jump to content

Microfonul nu mai este recunoscut in Windows 10

Santa ChP1

Recommended Posts

Salut!

De curand, acum.. 2-3 ore, am facut un update "important" la windows 10, ceva ce adauga mai multe desktop-uri, n-am citit exact tot update-ul, asta mi-a sarit in ochi.

Dupa asta, microfonul nu mai e recunoscut.

Am incercat cu microfonul pe care-l foloseam, n-a mers, am incercat cu cel de la casti, n-a mers. (Ambele functionale)

Am incercat sa reinstalez driver-ul audio, am incercat sa-i dau update din "Device Manager", am incercat tot ce am gasit pe YouTube sau pe forumul celor de la Microsoft, totusi nimic n-a mers.

Pur si simplu, recunoaste microfonul dar nu functioneaza, am incercat sa modific pana si levelele, boost-ul, orice setare.

In plus, cand incerc sa-i dau "Configurare" din Audio Devices intampin problema "The wizard could not start", desi am cautat si am facut ce au facut si altii, tot nu pot trece peste eroare.

Pentru cateva secunde totusi, mi-a recunoscut unul din microfoane, fara sa umblu undeva, dupa care atat a fost.

Am cautat mult prea mult pe forumurile celor de la Microsoft si am zis ca n-are rost sa intreb la ei, de obicei daca nu-ti gasesc raspuns termina thread-ul cu texte de genul "Contacteaza fabricantul hardware-ului si intreaba-l pe el". 

Am incercat sa-l reconectez si restarturi nenumarate (ca idee, sa nu va mai obositi sa-mi ziceti sa-ncerc asa ceva).

Daca ai Windows 10 versiunea 1803, tind sa cred ca de aici sunt problemele. Este o versiune controversata. Mai multi utilizatori au intampinat diverse probleme.

Daca ai neaparata nevoie de microfon, ori faci un roll-back, ori astepti fix-uri din partea Microsoft.

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• gaby changed the title to Microfonul nu mai este recunoscut in Windows 10