Eden Posted June 14, 2018 Report Posted June 14, 2018 Buna seara dragi prieteni, am si eu o problema..As vrea cand trec cu mouse-ul peste un test sa fie alta culoare, doar la categoriile dupa forum .. https://imgur.com/a/tRw6okG
+dOc MFX Posted June 14, 2018 Report Posted June 14, 2018 Cauta .cForumRow .ipsDataItem_title a Si pui in custom.css .cForumRow .ipsDataItem_title a:hover { color:#culoareata; } WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
+Roberth Posted June 15, 2018 Report Posted June 15, 2018 Daca nu ai rezolvat, tradu-mi si mie. Imaginea nu o pot vedea. Center Web - Realizam site-uri web!
Eden Posted June 15, 2018 Author Report Posted June 15, 2018 M-am referit când treci cu mouse-ul peste numele unei categorii , de exemplu : Cereri DNS, Cereri Designer sa nu rămână alb default sa pun un roșu închis..Nu prea ma pricep și de asta am cerut ajutorul.
+dOc MFX Posted June 15, 2018 Report Posted June 15, 2018 5 hours ago, Eden said: M-am referit când treci cu mouse-ul peste numele unei categorii , de exemplu : Cereri DNS, Cereri Designer sa nu rămână alb default sa pun un roșu închis..Nu prea ma pricep și de asta am cerut ajutorul. Ti-am lasat codul mai sus, nu te descurci, imi lasi forumul + un cont cu date acp si te ajut. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Eden Posted June 16, 2018 Author Report Posted June 16, 2018 Nu gasesc custom.css in CSS..imi poti spune te rog frumos mai detaliat?
+dOc MFX Posted June 16, 2018 Report Posted June 16, 2018 Ai pus poza de pe ipb 4 in categorie de ipb 3.4 WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
+dOc MFX Posted June 17, 2018 Report Posted June 17, 2018 modifica din ipb_style.css a:hover { color:#culoareata; } WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now