DanyCristian Posted June 25, 2018 Report Posted June 25, 2018 (edited) hei salut Sunt Cristian Si vreau putin sa ma prezint inain-te sa va dau un webstie sau cum se zice Index Asa ca Am 20 de ani lucrez in photoshop Lucrez htlm site-uri si mai multe Chesti asa ca Am vazut ca multi Multi incerc sa fura indexu de la csmania.ro asa ca am facut-o chiar eu Cine nu o vrea nu :)))) sa se dea mare ca Forum-u lor de 7000 de membri nu are securitate asa ca Sa prezint Ce am de dat Inain-te sa Va dau Index-u sa sti-ti ca nu am modificat nimic la el e complect Intentic de-la forumu csmania.ro https://files.fm/u/uybuv4qm#_=_ or apasa >AICI< Sper sa Il folositi Cat mai placut Pentru mai multe Detalli or sa va ajut pentru index sau daca vreti unu Contactati-ma DISCORD: [†CRO†#5250] Or Pe servaru meu de discord [>>AICI<<] Edited June 25, 2018 by DanyCristian
+dOc MFX Posted June 25, 2018 Report Posted June 25, 2018 " Limba romana e grele! " - Confucius 2018 1 1 WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
DanyCristian Posted June 25, 2018 Author Report Posted June 25, 2018 (edited) @dOc MFX nu sunt Roman MS Edited June 25, 2018 by DanyCristian
+Roberth Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Daniel Cristian, sigur, nu esti roman. De cand se permit chestiile de furt pe forum? Cred ca am omis regulamentul Center Web - Realizam site-uri web!
CTMBeast Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 1. Nu cred ca este permis sa pui chesti furate pe forum 2. Tot ce ai facut a fost sa copiez codul HTML de la index folosind Developer Tool-ul de la Google... 3. Nu oferi credite false 4. Nu poti spune ca poti sa ajuti pe cineva cu un index din moment ce tot tu ai spus ca lucrezi in HTML si atat... Asta aratand ca nu ai cunostinte in domeniu caci unul cu un minim de cunostinte in Web Developing/Web Design ar fi precizat si CSS poate chiar si Javascript... 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now