.sNok3. Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 (edited) Salut, Am nevoie de niște păreri sincere pentru comunitatea https://xshot.ro . Platformă IPB 3.4.8, Certificat SSL. Comunitatea are 4 zile și sperăm să o ridicăm cât de cât. Vreau părerile voastre pentru a remedia problemele de pe comunitate. Mulțumesc! Edited July 16, 2018 by .sNok3.
+Roberth Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 Arata placut, dar nimic special. Nu ai server pe comunitate? 1 Center Web - Realizam site-uri web!
.sNok3. Posted July 16, 2018 Author Report Posted July 16, 2018 10 hours ago, Roberth said: Arata placut, dar nimic special. Nu ai server pe comunitate? Din păcate am doar unul de teamspeak3, nu am avut fonduri suficiente, aștept să i-au salariul, după încerc să bag mult mai multe servere.
+Roberth Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 Ia-ti un vps pe linux, iti instalez eu serverul. Bafta cu proiectul. Center Web - Realizam site-uri web!
DeNyS. Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 SSL: conexiunea nu este complet protejată. Temă: văzută de o mie de ori -- nimic nou. Inainte se vede că era de culoare roșie, acum in verde: ai distrus-o complet. Lățimea-i prea mare. Conținut: nu prea am pe ce să-mi dau cu părerea fiind deschisă doar de 4 zile. Totuși, ce host ai?
.sNok3. Posted July 17, 2018 Author Report Posted July 17, 2018 On 7/16/2018 at 9:49 AM, DeNyS. said: SSL: conexiunea nu este complet protejată. Temă: văzută de o mie de ori -- nimic nou. Inainte se vede că era de culoare roșie, acum in verde: ai distrus-o complet. Lățimea-i prea mare. Conținut: nu prea am pe ce să-mi dau cu părerea fiind deschisă doar de 4 zile. Totuși, ce host ai? Hzone
T. Petrisor Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 (edited) Tema am vazut-o pe o gramada de forumuri Categoriile sunt comune cu alte forumuri. Permisiunile sunt facute de aiurea ( vizitatori au acces sa posteze ). "Developer & Deținător #xShot România" Scoateti chestia cu "Developer" de la profil.. Edited July 17, 2018 by T. Petrisor 1
.sNok3. Posted July 17, 2018 Author Report Posted July 17, 2018 1. Tema voi cumpăra zilele ce urmează. 2. Categoriile vor fi schimbate cât de curând. 3. Rezolvat. 4. Rezolvat. Mulțumesc pentru ideei. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now