Jump to content

PlayStation 5 ar putea fi lansat in 2 ani


Roberth

Recommended Posts

În timp ce mulți consideră că un PlayStation 4 Pro ar trebui să facă față tuturor jocurilor pe următorii cinci ani, se pare că oficialii Sony nu sunt de aceeași părere. Conform unor zvonuri publicate de PlayStation Universe,  japonezii ar putea lansa cea de a cincea generație a consolei PlayStation în următorii doi ani.

Primii care au publicat aceste speculații sunt cei de la SemiAccurate, un website care a mai avut dreptate în trecut în privința unor zvonuri despre Nintendo Switch și prima generație de PlayStation 4. Pentru materializarea viitorului PlayStation 5, Sony se pare că va continua colaborarea cu AMD și va opta pentru un chipset grafic AMD Navi în tandem cu un procesor AMD Zen.

Deși aceste informații merită percepute cu un grad sporit de reticență, din câte se pare, Sony a început deja să livreze kituri de dezvoltare pentru PS5 către mai multe studiouri importante. Aceasta este o practică destul de populară în industrie, menită să faciliteze disponibilitatea câtorva jocuri în momentul în care consola este anunțată oficial.

În urmă cu ceva timp, 2019 s-a vehiculat ca fiind anul în care consola va ajunge pe piață. Dacă efortul Sony de a colabora intens cu cei mai importanți dezvoltatori se dovedește a fi adevărat, nu este exclus ca lansarea efectivă a viitorului PlayStation 5 să aibă loc înainte de finele acestui an.

Sursa: playtech.ro

Link to comment
Share on other sites

PS4 e destul de capabil sa duca jocuri pt urmatorii 5-7 ani, mai mult ca sigur. Durata de viata a unei console depinde cel mai mult de puterea de cumparare - cel mai bun exemplu: PlayStation 2 a fost intrerupt abia in 2012, la 6 ani dupa lansarea PS3.

🎮      :filme:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.