Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, dc bun am instalat HQ Awards Version : [HQ] Awards 3.0.28 pe un I.P.B 3.4.8 

Si am urmarit instructiunile de instalare etc , am instalat aia si imi arata dupaia cand dau click pe awards 

Asta doar care sa fie problema ? pe alte forumuri care au ipb 3.4.8 merge si la mine de ce nu? cand dau click pe awards?

tZLh0VX.png

Posted
8 hours ago, Sebastian C. said:

Intră în baza de date și dă reparare la tabele și un recache la temă.

Imi poti da mai exact  niste poze de unde sa dau reparare ?  ca nu arata nimic !

Posted (edited)
15 hours ago, Sebastian C. said:

image.png.02785832024e7e298a8c943417b5d075.png

Am facut alea cu Repair Table. Dar acum am dat Recache All si alea si tot nu merge !
YCIIxSf.png

La tema nu gasesc nimic cu recache 

qjFV9Ii.png

Edited by InferNos
Posted
2 hours ago, Sebastian C. said:

Lasă-mi un cont cu acces ACP.

Pai de ce sa  iti dau dupaia daca o rezolvi tu ? Eu cand mai am nevoie sa o rezolv si nu stiu de unde trebuie sa iti dau pm de fie care data cand am nevoie?  daca imi poti lasa niste poze in pm de unde sa fac si eu singur  😕 daca nu vrei sa lasi public.

Posted
1 hour ago, InferNos said:

Pai de ce sa  iti dau dupaia daca o rezolvi tu ? Eu cand mai am nevoie sa o rezolv si nu stiu de unde trebuie sa iti dau pm de fie care data cand am nevoie?  daca imi poti lasa niste poze in pm de unde sa fac si eu singur  😕 daca nu vrei sa lasi public.

El ți-a zis ce să faci și cum să rezolvi problema. Dacă tu nu ai reușit ar vrea să-i dai niște date de acces la ACP ca să incerce el și să vadă care-i problema --- probabil nu este soluția spusă mai sus. In orice caz, stăi liniștit că o să posteze soluția la final. Deci, eu te sfătuiesc să-i dai datele.

Posted (edited)

Am gasit in  Look & feel > look & feel > Template tools > Recache Skin Sets Am dat pe tema si tot nu merge. La fel am incercat sa pun o alta tema de pe internet si tot nu merge !

Un Awards mai bun de cat  asta nu exista?

Edit

Nu mai trebuie am rezolvat trebuie sa dau repair table si din  Support SQL Management > SQL Toolbox.

Edited by InferNos
asdasda

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.