Jump to content

Telefon cumparat din UK are garantie in Romania?

robotboy

Recommended Posts

Tocmai ce am auzit urmatoarea situatie: Samsung Galaxy S9 cumparat din Marea Britanie cu abonament, venit cu el in Romania, se doreste sa se afle daca telefonul are garantie si in Romania. Ma puteti ajuta cu raspunsul la intrebare?

Pe lung, povestea, amuzanta si trista in acelasi timp, ce mi-a fost transmisa de un amic care s-a confruntat cu ea, e asa: "Prietena mea a cumparat telefonul la abonament, in UK, dar nu stiu daca o sa plateasca abonamentul sau nu, habar nu am. Am garantie pe IMEi in Romania?". Nu are factura la el, spunea ca poate doar sa tipareasca contractul.

Combinatorii, merg, isi fac abonamente prin Anglia si alte tari, nu platesc abonamentul (si apoi ne intrebam de ce nu suntem vazuti bine de catre ceilalti), apoi vin cu ele in tara natala si vor garantie pe IMEI. Li se acorda?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Daca produsul a fost achizitionat dintr-o tara membra UE si este destinat pietei europene atunci garantia este luata in considerare, doar ca are nevoie neaparat de un document prin care sa dovedeasca achizita, nu este suficient doar telefonul si IMEI-ul aferent.

Garanție limitată a producătorului (în spațiul european)

Va rugam sa aveti in considerare, in cazul in care ati achizitionat sau sunteti pe cale sa achizitionati un produs ce nu este destinat pietei europene, acesta nu va fi acoperit de Politica Garantiei Europene. In aceasta privinta, atunci cand doriti sa faceti o achizitie va rugam sa verificati daca produsul este un model fabricat pentru piata europeana (aceasta informatie este disponibila pe cutia produsului).

Detalii suplimentare: https://www.samsung.com/ro/support/warranty/

• Thanks 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif