Jump to content

De Ce Google Este Pe Primul Loc ?


gaby

Recommended Posts

Google pana acum este in fruntea clasamentului in Marea Britanie, la motoare de cautare, si multa lume inca nici nu a auzit despre Yahoo si MSN Live Search. Cateodata Google nu da rezultatele bune, si oamenii trebuie sa o ia de la capat cu cautarea, si chestia funny este ca nimeni nu se supara sa o ia de la capat iar, pentru ca i-a luat doar 0.08 secunde sa se uite la primul loc si sa vada ca nu a gasit ceea ce cauta.

Chiar si daca mi-ar lua 10 cautari ca sa gasesc informatia corecta, nu ma-s supara pentru ca nu imi ia mai mult de unul doua minute sa gasesc ceea ce caut. Acum cativa ani in urma inainte de a aparea broadband-ul , Google a avut homepage-ul pe milioane de pc-uri doar pentru faptul ca era mult mai rapid decat competitorii lui. Acum Google are luxul, ca dupa doar 5 cautari sa reusesti sa gasesti ceea ce cauti doar pentru ca este mai rapid decat Yahoo-ul.

Om Malik a recapitulat cateva lucruri:

Chiar daca rezultatele lor nu sunt optime, sunt indeajuns de bune. La fel cum Microsoft Windows este indeajuns de bun sa domine piata. Google, dupa parerea lui Hitwise.com, acum are 64% din totalul pietei cautarilor in SUA. Si cu toate ca o interogare obisnuita Google poate fi adesea inutila, suntem multumiti ca rezultatele vin rapid. Daca rezultatele sunt gresite, poti sa cauti din nou.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.