Jump to content

Recommended Posts

Posted

La rugamintea fondatoarei principale deschid acest topic pentru a cere pareri despre aspectul forumului GodspowerRomania.
Comunitatea a fost redeschisa / recumparata de curand, deci activitatea este scazuta, nu stau sa scriu un roman deoarece oricum nu se citeste tot.
Firma de host: Mxhost

Forum: https://godspower.ro/

Acceptam atat critici constructive cat si negative! Noroc!

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted

Doua idei pentru design

• cauta alt font pentru text
  • incearca ceva care sa nu ocupe atat spatou cu acel meniu din stanga

Ti-am facut un concept in illustrator.

dIfg7iU.png

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
48 minutes ago, str said:

Doua idei pentru design

Fontul va ramane, am incercat prea multe fonturi si nu mi-a placut nimic asta e perfect zic eu, nu pot sa multumesc pe toata lumea.

Iar in legatura cu meniul probabil ii voi adauga colapse, dar din nou nu vad o problema caci am scos sidebar.Adica pe 1920x1080 e destul de lat forumul.Multumesc totusi de idei.

Posted

Hmm, v2 de la altă temă; totuși:

• fain logo-ul
  • fain banneru'

facem așa: e tot frumos inafară de meniul ăla care e prea mare. ai trebuii să faci un script js sau cu jquery că e mai ușor ca sa-l ascunzi la la buton, cand dai click. De ce zic asta?

1 hour ago, dOc MFX said:

Fontul va ramane, am incercat prea multe fonturi si nu mi-a placut nimic asta e perfect zic eu, nu pot sa multumesc pe toata lumea.

Iar in legatura cu meniul probabil ii voi adauga colapse, dar din nou nu vad o problema caci am scos sidebar.Adica pe 1920x1080 e destul de lat forumul.Multumesc totusi de idei.

fontul e decent, insfarșit. Că tu ai ecran de 1080p e altă chestie, trebuie sa te gandești și la ceilalti care intră la tine pe forum și au o resoluție mai mică ca la tine. Eu spre ex am 1366px pe nu știu cât, și e mult mai mică și se vede in mod diferit. 

Iți mai dau și 2 idei:

• switch color: imi place culoarea pe care ai ales-o și părerea mea poți să faci mai multe variante.
  • lasă breadcrumb-ul și in footer, pentru o navigare mai usoară.
  • in topic, animațiile de la profilul in sd, fă-le mai rapide, iți dai seama tarziu ca ai pus hover pe ele.
  • altă chestie dragută ar putea fi ca sa faci un custom menu cu tab-uri selectabile in care sa adaugi informațiile de la utilizator și alte chestii: 1) info user 2) change status 3) settings etc

Altă chestie: dezactivează meniul din stanga la 768px, că se vede rau daca e sa ai un iPad sau o tabletă in general; intră meniul de la IPS pentru aia.

// @str fain concept, i love it

• Like 1
Posted
14 minutes ago, DeNyS. said:

Hmm, v2 de la altă temă; totuși:

• fain logo-ul
  • fain banneru'

facem așa: e tot frumos inafară de meniul ăla care e prea mare. ai trebuii să faci un script js sau cu jquery că e mai ușor ca sa-l ascunzi la la buton, cand dai click. De ce zic asta?

fontul e decent, insfarșit. Că tu ai ecran de 1080p e altă chestie, trebuie sa te gandești și la ceilalti care intră la tine pe forum și au o resoluție mai mică ca la tine. Eu spre ex am 1366px pe nu știu cât, și e mult mai mică și se vede in mod diferit. 

Iți mai dau și 2 idei:

• switch color: imi place culoarea pe care ai ales-o și părerea mea poți să faci mai multe variante.
  • lasă breadcrumb-ul și in footer, pentru o navigare mai usoară.
  • in topic, animațiile de la profilul in sd, fă-le mai rapide, iți dai seama tarziu ca ai pus hover pe ele.
  • altă chestie dragută ar putea fi ca sa faci un custom menu cu tab-uri selectabile in care sa adaugi informațiile de la utilizator și alte chestii: 1) info user 2) change status 3) settings etc

Altă chestie: dezactivează meniul din stanga la 768px, că se vede rau daca e sa ai un iPad sau o tabletă in general; intră meniul de la IPS pentru aia.

// @str fain concept, i love it

1.Da meniul i-am zis zis si lui @str ca vreau sa il fac prin colapse, sa fie mai usor pentru user.

2.Nu am ecran de 1080p, chiar am rezolutie de 1280x720 ( dar exista site-uri pe care le pot testa ).

3.Switch color o sa iau in serios aceasta propunere, mi-a mai zis si Jah sa il adaug ca ar fi dragut, de ce nu.

4.O sa pun si breadcrumb-ul inapoi in footer.

5.Si eu care credeam ca 0.6s e cel mai potrivit ( fuck ).

6.Chiar nu m-am gandit la asta, din nou un plus si o sa il iau in calcul la versiunea 1.0.1 a temei.

PS: Defapt nu e de la alta tema, dar am vrut sa schimb si stilul de meniu in top sa il fac pe stanga + sa scot sidebarul care dupa parerea mea e inutil.Si la sugestia fondatoarei am combinat anumite elemente cu cele din tema precedenta si anume tema evoplay.

Posted
2 hours ago, T. Petrisor said:

@dOc MFX In sfarsit ai renuntat la vechile meniuri!

Bravo, tema arata bine, fontul e superb.

Da, pai s-a saturat lumea sa fure teme cu meniu orizontal, trebuie sa fie si ceva mai diferit de furat. :TrollTriste:

• Like 2
  • Haha 1

Posted (edited)
21 hours ago, str said:

Doua idei pentru design

dIfg7iU.png

@dOc MFXarata prea bine schita asta si zic eu ar da foarte bine pe tema  . Multumim @str

Edited by 3d6

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.