Jump to content

Cum Sa Faci Un Tatauaj Color ?

gaby

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pls help... am incercat sa fac un tatuaj la CS cu DecalConvert dar nu mi-a iesit... gaby ma poti ajuta si pe mn sa imi fac unul..ti-as fi recunoscator...[cu numele H3adSh00t dar fara arma acea...doar scrisul...] pls prv me!

:-h

uite BoNduNo1 tatuajul tau arata asa:

headcv7.jpg

pentru a-l downloada in format .wad click aici.

Info: dupa ce l-ai downloadat, dezarhiveaza-l apoi copiaza-l si pune-l in partitia in care ai instalat Counter Strike in cstrike.

exemplu: C:/Counter Strike 1.6/cstrike

Succes

ma enerveaza ca de fiecare data cum se schimba harta numai e poza bagata,ce trebu isa fac sa ramana sa cum am vrut eu sa ramana,scz sa ramana poza procesata.

mie nu mi se intampla asa :| ... si mie imi mai dispare ... dar numai cand se updateaza steam-ul... in steam nu mai sterge fisierele logos din cstrike si valve... eu nu le-am sters...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

numai gasesc fontul cu care am scris cand l-am facut pe ala, dar am scris H3adSh00t cu un albastru mai inchis. poza o poti vedea mai jos:

albastruinchisft5.jpg

Click aici pentru a-l downloada.

Il bagi tot in cstrike.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Ciao allz.. ciao gaby as vrea sa imi faci si mie un tatuaj cum e a lui Headsh00t cu nicku "ObSseSsiuNe`" fundalul sa fie alb si scrisul sa fie albastru deschis .. Sper ca nu tiam cerut prea multe :D:P

Gaby daka nu te superi imi mai poti face unul tot cu nicku "ObSseSsiuNe`" dar scrisul sa fie cu Negreu si Rosu te rog... si :bravo: pentru toate tatuajele facute ;) Srry de deranj

Ciao allz.. ciao gaby as vrea sa imi faci si mie un tatuaj cum e a lui Headsh00t cu nicku "ObSseSsiuNe`" fundalul sa fie alb si scrisul sa fie albastru deschis .. Sper ca nu tiam cerut prea multe.

Gaby daka nu te superi imi mai poti face unul tot cu nicku "ObSseSsiuNe`" dar scrisul sa fie cu Negreu si Rosu te rog... si  :bravo: pentru toate tatuajele facute.Srry de deranj

uite aici ti-am facut 2 pe background alb si culoarea scrisului albastru deschis, alege-l pe care iti place mai mult:

Primul:

79174718hn0.jpg

Click aici pentru a downloada fisierul tempdecal.wad .

Al doilea:

31955483dt1.jpg

Si ti-am facut si cu scrisul rosu si negru:

rosunegruzu3.png

GABY Miam luat Decalt Converter m-am jucat cu o poza prin paint am fakut-o .wad sterg logos din steam ( /cstrike ) pun tatuajul cu numele tempdecal.wad  si cand intru in cs automat mi se updateaza folderul /logos si tatuajul nu-mi mai merge si nam nici o idee cum asa putea rezolva :(( !

nu pot sa cred, s-ar putea sa nu creezi bine fisierul, altceva nu imi explic... la mine merge... doar ca mai dispare cand se fac update-uri la steam si apare tempdecal-ul original (cel default).

Cum pot sustine forumul?
--------------------

incredibil ce bn ia iesit la Headshoot .. poti sa mai imi faci si mie unu asa ca si a lui to cu nicku " ObSseSsiuNe` " te rog ... dak nu te superi ... PLZ !!! Mc ..

uite si tatuajul tau, dar asta e ultimul. incercati sa va faceti si singuri va rog :)

obsmt6.jpg

Click aici pentru a downloada tatuajul in format .wad .

asa frate..  ms mult de tot ..si inca ceva dak poti si dak mere si dak ai timp... sa imi pui numele meu la CS <-> H3adSh00t in aceasta imagine...[ in gura acelui wolf sa imi scrii numele meu la CS woof c bn ar fi.. :crazy: ] si ms MULT!

uite si poza ta aici, nu am putut face mai bine, poza este destul de mica ...

post10651186936083ks6.gif

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 2 months later...

daca respecti tot ce am zis eu in primul post ar trebui sa mearga.

ai sters folderul logos din cstrike si din cstrike/valve ???

daca da verifica sa fi facut bine tatuajul ! (in formatul care trebuie si anume tempdecal.wad)

Cum pot sustine forumul?
--------------------

daca respecti tot ce am zis eu in primul post ar trebui sa mearga.

ai sters folderul logos din cstrike si din cstrike/valve ???

daca da verifica sa fi facut bine tatuajul ! (in formatul care trebuie si anume tempdecal.wad)

am sters tot si acu incercai si tot la fel:| poate nu fac bine poza din program