Jump to content
  • 0

Question

Posted

Ce pot pati daca folosesc ipb nulled 4? Se tot aud zvonuri că o să mi se închidă site-ul daca mă prind, că dacă voi avea succes cu site-ul o să le atrag atenția celor de la ipb și o să mi-l închidă, tot felul de prostii.

Voi ce părere aveți? Îmi recomandați nulled sau retail?

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Posted

Sunt nșpe mii de comunități care folosesc ipb nulled, marea majoritate nu o duc mai mult de un an, așa că se omoară cei de la ips, doar dacă ai ceva mare/obții profit, caz în care nu văd de ce te-ai zgârci la o licență.

Ce poți păți? Nu ai parte de suport oficial, aka te descurci singur, și posibil buguri. Și mnah ... folosești un script modificat de altcineva în cine știe ce scopuri/interese (mărog, aici e mai mult paranoia :)) )

• Thanks 1
  • Haha 2

• 0
Posted (edited)

Nu se întâmpla nimic, decât te faci de caca daca ajungi la 15,000 membri si ai redirect cu anonym.to in link-ul de copyright sau nu ai link deloc 😂

Edited by snd

USP

• 0
Posted
On 10/26/2018 at 8:04 AM, Courage said:

Sunt nșpe mii de comunități care folosesc ipb nulled, marea majoritate nu o duc mai mult de un an, așa că se omoară cei de la ips, doar dacă ai ceva mare/obții profit, caz în care nu văd de ce te-ai zgârci la o licență.

Ce poți păți? Nu ai parte de suport oficial, aka te descurci singur, și posibil buguri. Și mnah ... folosești un script modificat de altcineva în cine știe ce scopuri/interese (mărog, aici e mai mult paranoia :)) )

De vreo 2 ani ipb sa pus pe treabă, fosta comunitate pe care am activat csredstars.com i sa blocat traficul

Şi încă sunt comunităţi care se trezesc cu webhostul suspendat, de exemplu eu cu darkmind când l-am avut am primit suspend de la mxhost pentru că au primit email de la ipb, dacă cineva te raportează şi ştie ce să scrie, eşti în pom

• 0
Posted
On 10/27/2018 at 2:55 PM, snd said:

Nu se întâmpla nimic, decât te faci de caca daca ajungi la 15,000 membri si ai redirect cu anonym.to in link-ul de copyright sau nu ai link deloc 😂

La ce te referi mai exact?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.