+PAUL-XX Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 sper ca nu am gresit creand un nou topic vorbind despre setarile diverselor programe de antivirus.am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta,eu am KASPERSKY INTERNET SECURITY(6.0.2.546) si am incercat sa gasesc pe net satari mai bune,dar nu am gasit niki cele mai mici setari,cei ce au sau cunosc vreau sa ma ajute cu setarile cele mai bune pentru kaspersky,ptr ca de fiecare data imi cere aprobarea ptr ca sa pot deschide o pagina de web,site si de ex la CS cu anti\virusul activat nu imi da voie savad niki un servar ptr ca nui da acces inafara si treb sal inchid ca sa pot intra pe servare,sau mi se misca si mai greu ,acuma de ex sistem alert:malware threats din partea windousului ca as fi infectat cu un troian cea ce KAS nu ma anunta ca am probleme.Va rog ajutatima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Pai...daca ti se misca greu inseamna ca ai virusi si la restrictiile alea ar fi bine sa le controlezi tu ca asa iti protejezi compu de eventualii virusi!!In ceea ce priveste setarile..prea putin conteaza!!Deci daca ai virusi formateaza compu...cel mai simplu mod...mai ales daca iti merge greu calcu e si plin de programe si de virusi!!Deci iti sugerez o formatare!!! Mutat de mine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Kaspersky-ul iti cere aprobarea la deschiderea paginilor si la accesarea serverelor pentruca versiunea internet security are si functie de firewall. Deci in setari la antivirus scoate-i aceasta functie de firewall (care probabil ai activato la instalare).Si selecteaza ca activ firewall-ul din OS. Cat despre acea infectare daca anti-virusul nu face fata, formatarea ramane ultima solutie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boboS Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Si inca ceva, conteaza foarte mult si setarile. Ca daca dai setarile la maxim Kaspersky Internet Security devine paranoic. In special cand te trezesti ca ai fi infectat cu "invaders/loaders" pot sa fie doar taskurile pe care normal le fac anumite programe. Daca scrie ca ai fi infectat cu un mallware probabil chiar e mallware nu vad de ce ar fi paranoic in cazul asta. Ca sa nu te mai intrebe daca sa lase sau nu anumite aplicatii pe internet seteaza de la Kasperky Antihacker nivelul de securitate sub "Training Mode". Probabil tu ai Training Mode si el mereu te intreaba sa tina minte ce aplicatii sa lase sa nu. Daca dai mai jos nivelul de securitate tot te va proteja de eventualele atacuri de pe internet dar nu te sacaie mereu cand vreun program intra pe internet. Quote As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts