BabeL Posted December 28, 2018 Report Posted December 28, 2018 (edited) Buna seara. Vin si eu cu o intrebare. M-au spus cateva persoane Daca instalez IPB 3.x nulled, cei de la IPB nu mai au treaba doar daca instalez ips4. Deci, daca pun IPB 3.x [nulled] si imi fac persoane raport la cei de la IPB, imi suspenda WEBHOSTUL sau Domeniul ? Sau nu mai au treaba cei de la IPB cu versiunea 3.x ? Va multumesc ! Edited December 28, 2018 by BabeL
Sebastian C. Posted December 28, 2018 Report Posted December 28, 2018 Dacă ne luăm după partea teoretică, nu ai voie să folosești nici una dintre versiuni fără a deține o licență. Dacă stăm să ne luăm după partea practică, poți folosi orice versiune, cu toate că folosirea unui NULLED îți poate aduce vulnerabilități. Faza că se dă report iar ei vin și suspendă găzduirea este o făcătură, fiind o firmă americană n-au jurisdicție asupra României, nici nu sunt o firmă guvernamentală, tot ce pot face ei este să suspende licența unui utilizator de-al lor care se folosește de resursele lor ilegal.
BabeL Posted December 28, 2018 Author Report Posted December 28, 2018 12 minutes ago, Sebastian C. said: Dacă ne luăm după partea teoretică, nu ai voie să folosești nici una dintre versiuni fără a deține o licență. Dacă stăm să ne luăm după partea practică, poți folosi orice versiune, cu toate că folosirea unui NULLED îți poate aduce vulnerabilități. Faza că se dă report iar ei vin și suspendă găzduirea este o făcătură, fiind o firmă americană n-au jurisdicție asupra României, nici nu sunt o firmă guvernamentală, tot ce pot face ei este să suspende licența unui utilizator de-al lor care se folosește de resursele lor ilegal. Sebastian, eu le-am trimis un tichet celor de unde am eu webhost, și mi-au spus dacă o să le trimită cei de la IPB o reclamație deoarece nu folosesc licență IPB, ei sunt obligați să-mi suspende WebHostul până când îmi iau licenta. ( Pot da ss la tichet daca este nevoie ). Deci să înțeleg că dacă pun 3.x nulled și îmi dau unii raport la IPB , cei de la IPB nu mai au treabă cu 3.X , ci cu IPS4 . :D
Sebastian C. Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 2 hours ago, BabeL said: Sebastian, eu le-am trimis un tichet celor de unde am eu webhost, și mi-au spus dacă o să le trimită cei de la IPB o reclamație deoarece nu folosesc licență IPB, ei sunt obligați să-mi suspende WebHostul până când îmi iau licenta. ( Pot da ss la tichet daca este nevoie ). Deci să înțeleg că dacă pun 3.x nulled și îmi dau unii raport la IPB , cei de la IPB nu mai au treabă cu 3.X , ci cu IPS4 . Sancțiunile se aplică pentru orice versiune a platformei, fie ea 3.x sau 4.x, cât despre mesajul primit din partea găzduiri sunt doar simple aberații, sfatul meu este să renunți la firmele apărute peste noapte de tot rahatul, îți recomand TNI , Enix, Krond, Godaddy, unde n-ai să auzi de așa ceva din partea lor, am folosit în trecut găzduirile cu fișiere nulled și n-am avut nici o problemă.
BabeL Posted December 29, 2018 Author Report Posted December 29, 2018 6 hours ago, Sebastian C. said: Sancțiunile se aplică pentru orice versiune a platformei, fie ea 3.x sau 4.x, cât despre mesajul primit din partea găzduiri sunt doar simple aberații, sfatul meu este să renunți la firmele apărute peste noapte de tot rahatul, îți recomand TNI , Enix, Krond, Godaddy, unde n-ai să auzi de așa ceva din partea lor, am folosit în trecut găzduirile cu fișiere nulled și n-am avut nici o problemă. Deci daca iau de la Găzduire n-am treabă cu nulled
+Needless Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 9 hours ago, Sebastian C. said: Sancțiunile se aplică pentru orice versiune a platformei, fie ea 3.x sau 4.x, cât despre mesajul primit din partea găzduiri sunt doar simple aberații, sfatul meu este să renunți la firmele apărute peste noapte de tot rahatul, îți recomand TNI , Enix, Krond, Godaddy, unde n-ai să auzi de așa ceva din partea lor, am folosit în trecut găzduirile cu fișiere nulled și n-am avut nici o problemă. tni/ mxhost /btstelecom/gazduire.com.ro sunt firme fantoma ? Ce am precizat mai sunt nu au treaba ca folosesti nulled pana primesti acel email de la ipb, la tni domeniu csredstars s-a ales cu restrictie la vizitatori, nu toata lumea mai poate intra pe domeniu ala. La gazduire.com.ro nici bine nu am urcat platforma nulled pe webhost, ca bum mi-am luat si suspend la webhost
Sebastian C. Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 4 hours ago, Needless said: tni/ mxhost /btstelecom/gazduire.com.ro sunt firme fantoma ? Ce am precizat mai sunt nu au treaba ca folosesti nulled pana primesti acel email de la ipb, la tni domeniu csredstars s-a ales cu restrictie la vizitatori, nu toata lumea mai poate intra pe domeniu ala. La gazduire.com.ro nici bine nu am urcat platforma nulled pe webhost, ca bum mi-am luat si suspend la webhost Eu sincer îți recomand să te duci la un control la ochi, cam ai nevoie băiete. Hai să nu începem o polemică din cauza unor neînțelegeri pentru că fără a ști tot ce ține de partea juridică atunci când o firmă vine cu anumite afirmații, este în zadar să vorbiți despre asta. Concluzia este următoarea : poți folosi platforma cu sau fără licență, fiecare firmă își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge fișierele platformei, asta e valabil pentru orice platformă nu doar platforma celor de la IPS, recomandarea noastră este să folosești o licență sau o platformă gratuită, faptul că oferim anumite opinii pe acest subiect este un lucru însă nu încurajăm pirateria.
+Needless Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 despre mesajul primit din partea găzduiri sunt doar simple aberații, sfatul meu este să renunți la firmele apărute peste noapte de tot rahatul Eu cred ca tu ar trebui sa ti faci De ce ar trebui sa imi fac un control la ochi ? Faza că se dă report iar ei vin și suspendă găzduirea este o făcătură, fiind o firmă americană n-au jurisdicție asupra României, nici nu sunt o firmă guvernamentală, tot ce pot face ei este să suspende licența unui utilizator de-al lor care se folosește de resursele lor ilegal. Da ? si atunci domeniu csredstars de ce are traficul blocat cand foloseste ipb ? imi poti explica ? de ce detinatorul a primit email de la ipb ca are traficul blocat ? prin nu stiu ce lege internationala ?
Recommended Posts