N1cu Posted January 2, 2019 Report Share Posted January 2, 2019 Salut! Am o problema cu un HDD. L-am mutat dintr-un calculator in altul. In Disk Management imi scrie Disk 1 Unknown Not initializated. Daca ii dau "initializate disk" pierd datele de pe el? L-am indrodus in calculatorul de unde l-am luat si tot asa imi apare. Ce as putea face pentru a recupera datele de pe el? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artanis Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Salut. Foarte probabil sa pierzi tot, din cauza ca nu a fost formatat cum trebuie in calculatorul in care a fost folosit inainte de a-l scoate. E o chestiune de setari, dar posibil sa ma insel. Poti recupera datele doar daca gasesti un service specializat pe asa ceva, deoarece trebuie softuri de accesat istoricul HDD-ului (nu se gasesc de piratat pentru ca sunt extrem de scumpe). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts