Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutăre.

Vreau şi eu părerile voastre despre forumul proskill.ro, comunitate deschisa acum 4 zile.

Momentan nu detinem licenta, urmeaza sa cumparam pe data de 15 februarie.

Zilele astea urmeaza sa cumparam si un certificat SSL.

Am facut acest topic pentru a primi pareri & sugesti pentru imbunatatirea design-ului, aranjamentului comunitati, s.a.m.d..

Tema pe care o folosim, este Deflection editata de mine.

Gazduire este de la : TNI

Forum: PROSKILL.RO

Edited by T. Petrisor

Posted

Se vede ce persoana responsabila si capabila esti ca sa intretii o comunitate, cand nici macar tu nu citesti regulamentul unui forum inainte sa postezi. 

Dar hai ca te ajut un pic ca poate ai destule batai de cap cu comunitatea...

• Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.

As zice ca sunt surprins ca ai o tema pe care n-am mai vazut-o pana acuma, dar la cat urmaresc eu de fapt comunitatile...

Posted
6 minutes ago, Portocala said:

Se vede ce persoana responsabila si capabila esti ca sa intretii o comunitate, cand nici macar tu nu citesti regulamentul unui forum inainte sa postezi. 

Dar hai ca te ajut un pic ca poate ai destule batai de cap cu comunitatea...

As zice ca sunt surprins ca ai o tema pe care n-am mai vazut-o pana acuma, dar la cat urmaresc eu de fapt comunitatile...

Tema nu mai este pe nici un forum, acum 2 zile am "facut o" sau mai bine spus, editato ca sa nu se inteleaga gresit.

Posted
1 hour ago, 3d6 said:

Elemente imprumutate de ici colo dar ma rog multe teme nu mai sunt originale in ziua de azi daca vrei ceva cat de cat ok recomand @dOc MFX si @Portocala

Ce elemente împrumutate vezi tu în tema asta? Nu mai fa posturi pentru +1 te rog. Am cerut părerea despre forum, nu recomandări de webdesigneri!

• Downvote 1
Posted
3 hours ago, 3d6 said:

Elemente imprumutate de ici colo dar ma rog multe teme nu mai sunt originale in ziua de azi daca vrei ceva cat de cat ok recomand @dOc MFX si @Portocala

Sincer omu nu sa laudat ca e webdesigner , cu ce a stiut omul sa chinuit sa-si faca o tema fata De altii . 

Cred ca asta e ceva . 

Alte elemente copie cu totii iti zic eu . 

Nimic nu mai e original in ziua de azi .

succes cu proiectul @T. Petrisor . 

Oricum majoritatea au comunitati si critica . 

Posted

In mare, tema este ok, avand in vedere ca aveti doar un forum. Totusi va recomand sa va faceti si un portal.

Aici - > vdGdnvf.png Era frumos daca era si titlul topic-ului, nu doar autorului lui.
In consola am gasit doar o eroare, legata de favicon, ati uitat sa puneti un favicon la forum, e foarte usor de rezolvat.
Si vedeti ca retele de socializare nu sunt setate, banuiesc ca daca abia s-a deschis nu ati avut timp, totusi va urez mult succes.

• Thanks 1
  • DeNyS. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.