BabeL Posted January 27, 2019 Report Posted January 27, 2019 Salutare. Vreau sa modific si eu legenda mea, sa fie ingrosat numele Gradelor + inloc de , (virgula) sa fie | Gen cum este in poza asta...: Folosesc IPS 4.3.6, ma poate ajuta cineva?
0 Sebastian C. Posted January 28, 2019 Report Posted January 28, 2019 Când editezi grupul adaugi în codul de culoare sintaxa „font-weight: bold;”, uite un model „<span style="color: red;font-weight: bold;">”. A doua problemă ține de editarea în temă a pluginului, îl găsești în temă sub forma de „gni”. 2 hours ago, BabeL said: UP... Ai voie să postezi așa ceva odată la 24 de ore, nu e nimeni obligat să-ți răspundă când ai tu chef. 1
0 BabeL Posted January 28, 2019 Author Report Posted January 28, 2019 9 minutes ago, Sebastian C. said: Când editezi grupul adaugi în codul de culoare sintaxa „font-weight: bold;”, uite un model „<span style="color: red;font-weight: bold;">”. A doua problemă ține de editarea în temă a pluginului, îl găsești în temă sub forma de „gni”. Ai voie să postezi așa ceva odată la 24 de ore, nu e nimeni obligat să-ți răspundă când ai tu chef. Imi poti explica pas cu pas? Ca sunt la inceput Scuze pentru " UP " ..
0 Uido Posted January 28, 2019 Report Posted January 28, 2019 (edited) Ca sa iti faci gradele 'ingrosate' -> te duci la groups in ACP, apoi selectezi gradul pe care vrei sa-l faci ingorsat, te duci aici, , in primul spatiu pui <b>, iar in al doilea pui </b> *Depinde daca legenda este pusa cu un hook care copiaza automat gradele si culoarea acestora, daca nu este o modifici singur. Edited January 28, 2019 by Uido 1
0 BabeL Posted January 28, 2019 Author Report Posted January 28, 2019 19 minutes ago, Uido said: Ca sa iti faci gradele 'ingrosate' -> te duci la groups in ACP, apoi selectezi gradul pe care vrei sa-l faci ingorsat, te duci aici, , in primul spatiu pui <b>, iar in al doilea pui </b> *Depinde daca legenda este pusa cu un hook care copiaza automat gradele si culoarea acestora, daca nu este o modifici singur. Multumesc frumos !
Question
BabeL
Salutare. Vreau sa modific si eu legenda mea, sa fie ingrosat numele Gradelor + inloc de , (virgula) sa fie |
Gen cum este in poza asta...:
Folosesc IPS 4.3.6, ma poate ajuta cineva?
5 answers to this question
Recommended Posts