Jump to content

Subnet se reinventeaza


dOc MFX

Recommended Posts

Salut, fac acest topic deoarece ne dorim sa aducem un domeniu intr-un punct in care sa ofere support pe orice nisa.Fie ca este vorba de domeniul constructiilor, fie ca este vorba de gaming, fie ca este vorba de disctutii intre mame s.a.m.d

Momentan Subnet, se axeaza pe oferirea de tutoriale / si oferirea de support in categoria de jocuri / sisteme de operare / console / platforme s.a.m.d ( adica ne axam pe sfera tehnologiei )

Din pacate activitatea este scazuta deoarece nu foarte lume stie de noi, si este si normal suntem in viata de foarte putin timp.Asa ca vreau sa va spun ca suntem in cautare de oameni ce isi doresc prin posturi sa castige anumite avantaje.Spre ex o persoana ce posteaza si ajunge la 300 posturi va putea primii din partea administratiei unul dintre urmatoarele cadouri:

- Coduri paysafe in valoare de 25 / 50 sau 100 de lei

- 5 jocuri random pe steam

- Coduri de reduceri pentru anumite magazine si din afara

-  Imagini sau template-uri pentru anumite platforme ( logo-uri / bannere / teme IPS & phpbb / xenforo ) s.a.m.d

Atentie ce am scris mai sus este un exemplu, premiile vor fi diferite de la luna la luna.

 

Singurele cerinte pentru cadourile de mai sus sunt:

- Sa nu se posteze doar pentru a face spam, fiecare post sa fie structurat original iar linkurile de redirectionare sa fie catre subnet.

- Folosirea de imagini proprii cu redirectionare catre subnet.ro 

- Sa cunoasteti platforma IPS macare in proportie de 50% ( inchiderea / recomandarea sau mutarea unui topic la cos )\

- Sa nu va implicati doar pentru premii, acestea nu se acorda usor, se acorda persoanelor ce isi dau interesul, iar pesoanele ce se remarca si mai mult, pot fi beneficiarele a mai multor premii din partea noastra.

 

Va asteptam cu un cont pe https://subnet.ro/

Detaliile despre aceste cadouri vor fi publicate in fiecare luna de catre un administrator in sectiunea de anunturi a forumului.Daca aveti vreo nelamurire puteti sa lasati un reply in aceast topic.Spor!

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.