Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare, ma plictiseam la munca si am facut niste edituri pe tema default ips.

As dori parerile/sugestiile voastre legate de acest tabel.

Bara la maintitle nu am mai vazut o nicaieri(stilul asta), a fost ceva spontan si am facut o.

Am incercat sa fac ceva din mintea mea, fara sa ma inspir de la alte teme/webdesigneri.

Momentan inca lucrez la tema si mai am de gand sa fac cateva modificari si la tabelul cu categorii.

1259755996_Screenshotfrom2019-02-1311-52-18.png.bb7ba03a2a5045262cd863ad671e6e10.png

Edited by T. Petrisor

Posted
2 hours ago, dOc MFX said:

Eh nu ai mai vazut bara, uite aici https://subnet.ro/

Aici te contrazic prima data a fost la siders pe tema lu halogek ( nu trebuie sa te superi) 

arata binisor culori mai trebuiesc aranjate sunt hidoase cel putin mie nu-mi plac

Posted
1 minute ago, 3d6 said:

Aici te contrazic prima data a fost la siders pe tema lu halogek ( nu trebuie sa te superi) 

arata binisor culori mai trebuiesc aranjate sunt hidoase cel putin mie nu-mi plac

Pe forumul asta oamenii au probleme cu prima data.Nu exista ceva facut prima data, totul s-a mai facut inainte.

Nu am zis ca subnet-ul a facut prima data, am zis ca asta e activ la ora actuala -.-

• Like 2

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
15 minutes ago, dOc MFX said:

Pe forumul asta oamenii au probleme cu prima data.Nu exista ceva facut prima data, totul s-a mai facut inainte.

Nu am zis ca subnet-ul a facut prima data, am zis ca asta e activ la ora actuala -.-

Eu nu am observat, nu stiam de subnet.

Totusi as fi preferat sa mi dai niste sfaturi/sugesti

Posted
3 hours ago, T. Petrisor said:

Eu nu am observat, nu stiam de subnet.

Totusi as fi preferat sa mi dai niste sfaturi/sugesti

Ignorai, fa ce poti, incearca sa evoluezi. Esti deja pe drumul cel bun ca n-ai luat o tema gen deflection si sa incepi de la ea.

Faza aia cu descrierea in in maintitle ( asa i-a ramas numele in capul meu din IPB3 desi e un h3 ) e interesanta. Dar e nasol daca se ajunge la o descreiere mai mare decat ce ai tu acolo, si ar trebui sa-i faci ceva sa se diferentieze mai mult, asa pare o sub categorie buguita la care nu-i apar majoritatea datelor.

Culorile text-ului cu background-ul nu se potrivesc, dar am sa presupun ca nu te-ai atins de culorile text-ului par sa fie alea default.

6 hours ago, T. Petrisor said:

Am incercat sa fac ceva din mintea mea, fara sa ma inspir de la alte teme/webdesigneri.

Fuck this shit. Invata mici lucruri si de la altii, chestii trendy, doar nu le copia 100%, ajutati imaginatia sa se dezvolte. Eu ma folosesc destul de des de https://dribbble.com/ ca sa vad ce mai e nou pe piata.

Posted
7 hours ago, T. Petrisor said:

@Portocala Multumesc mult, apreciez!

De culorile text-ului, nu m am atins, sunt cele default.

Incearca sa repozitionezi lucruri, sa le adaugi efecte, imagini facute de tine in photoshop, lucreaza cu svg.

• Thanks 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.