Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cea ce vrei sunt sponsorizari, nu am mai vazut de mult asa ceva, doar sa faca reduceri la anumite servicii, gen 10% reducere la server de cs folosind numele comunitatii tale ca promo code.

Nu sunt firme care sa iti dea un domeniu moca in schimbul unui banner.

• 4 months later...
Posted (edited)

Ceea ce vrei tu e un parteneriat cu o firma de host, ei bine, nu prea cred ca mai sunt asa de multe firme care fac parteneriate, dar iti voi lasa 1.

tehnichost.biz

Edited by Cenzuratu'
Posted (edited)
On 7/26/2019 at 8:24 PM, Cenzuratu' said:

Ceea ce vrei tu e un parteneriat cu o firma de host, ei bine, nu prea cred ca mai sunt asa de multe firme care fac parteneriate, dar iti voi lasa 1.

tehnichost.biz

Te rog nu veni cu aceea firma de host care e de tot cacatu, aia care au fost pe server de support inteleg la ce ma refer.
In caz ca nu stiti, tehnichost a falsificat un certificat de inregistrare, acela care se ocupa este destul de incapabil sa tina o firma de host (faptu ca sterge lucruri de pe vps-uri aiurea fara nici un motiv) si ameninta fara nici un scop anume.

Edited by shadyfx

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Posted
On 7/31/2019 at 12:12 PM, shadyfx said:

Te rog nu veni cu aceea firma de host care e de tot cacatu, aia care au fost pe server de support inteleg la ce ma refer.
 In caz ca nu stiti, tehnichost a falsificat un certificat de inregistrare, acela care se ocupa este destul de incapabil sa tina o firma de host (faptu ca sterge lucruri de pe vps-uri aiurea fara nici un motiv) si ameninta fara nici un scop anume.

El a cerut firma, iar eu i-am oferit :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.