Pietonu Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 Caut firme de host care sunt dispuse sa ofere in schimbul unui banner ex: Server de cs/ts/ etc. Care stie sa imi lase mai jos
+dOc MFX Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 Ce sa ofere? WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Pietonu Posted March 14, 2019 Author Report Posted March 14, 2019 sa ofere un domeni care sa ma ocup eu ..banner ex: Server de cs/ts/ etc.
IPSTemplate Posted March 14, 2019 Report Posted March 14, 2019 Cea ce vrei sunt sponsorizari, nu am mai vazut de mult asa ceva, doar sa faca reduceri la anumite servicii, gen 10% reducere la server de cs folosind numele comunitatii tale ca promo code. Nu sunt firme care sa iti dea un domeniu moca in schimbul unui banner.
CsN Posted March 14, 2019 Report Posted March 14, 2019 Deschide un ticket la https://nxs.ro cu ce anume doresti si comunitatea ta care vrei sa fie sponsorizata . Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat. Respect http://pctroubleshooting.ro/
+eternity Posted March 17, 2019 Report Posted March 17, 2019 Sunt sponzorizari alea si nu cred ca o firma de host ar da un domeniu pe niste chestii basic in photoshop/after effects steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
V_777 Posted March 17, 2019 Report Posted March 17, 2019 Eu cred ca el cere host pentru servere nu domain, dacă e asa am eu câteva.
Cenzuratu' Posted July 26, 2019 Report Posted July 26, 2019 (edited) Ceea ce vrei tu e un parteneriat cu o firma de host, ei bine, nu prea cred ca mai sunt asa de multe firme care fac parteneriate, dar iti voi lasa 1. tehnichost.biz Edited July 26, 2019 by Cenzuratu'
+eternity Posted July 31, 2019 Report Posted July 31, 2019 (edited) On 7/26/2019 at 8:24 PM, Cenzuratu' said: Ceea ce vrei tu e un parteneriat cu o firma de host, ei bine, nu prea cred ca mai sunt asa de multe firme care fac parteneriate, dar iti voi lasa 1. tehnichost.biz Te rog nu veni cu aceea firma de host care e de tot cacatu, aia care au fost pe server de support inteleg la ce ma refer. In caz ca nu stiti, tehnichost a falsificat un certificat de inregistrare, acela care se ocupa este destul de incapabil sa tina o firma de host (faptu ca sterge lucruri de pe vps-uri aiurea fara nici un motiv) si ameninta fara nici un scop anume. Edited July 31, 2019 by shadyfx steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
Cenzuratu' Posted August 1, 2019 Report Posted August 1, 2019 On 7/31/2019 at 12:12 PM, shadyfx said: Te rog nu veni cu aceea firma de host care e de tot cacatu, aia care au fost pe server de support inteleg la ce ma refer. In caz ca nu stiti, tehnichost a falsificat un certificat de inregistrare, acela care se ocupa este destul de incapabil sa tina o firma de host (faptu ca sterge lucruri de pe vps-uri aiurea fara nici un motiv) si ameninta fara nici un scop anume. El a cerut firma, iar eu i-am oferit
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now