Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, Portocala said:

Interesant concept dar cam sec.

Descriere aia in maintitle nu da bine.

Imaginile nu se potrivesc cu tema, e prea "soft" iar imaginile is "agresive", sa nu mai zic de aia din top ca nu se intelege nimic din ea avand in vede cum "e taiata". 

m-am apucat sa transpun tema din ps in css/html , si se intelege. Mie nu mi se pare ca imaginile sun prea agresive ... dar porbabil voi mai schimba in viitor ... thanks ❤️

34 minutes ago, dOc MFX said:

Imi aduce aminte de conceptul celor de la elobuddy de acum ceva ani!

no idea, m-am trezit intr-o zi ca am photoshop in pc , si am inceput sa fac asta .. as aprecia daca m-ai ajuta cu un link pentru ca eu nu gasesc

Posted

Nu mai gasesc exact pe internet si vad ca acum au recurs la inchiderea site-ului elobuddy.Ma rog am zis de ce imi aducea mie aminte, dar cum a zis si portocala cel putin headerul e prea fragmentat.Adica nu se intelege poza deloc ;)

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
4 minutes ago, Sn!k3rs said:

Mie sincer imi place as propunere ca in locul ala mare sa fie un slider

Ma gandeam sa il fac slider, doar ca ma gandesc la o animatie mai speciala

4 minutes ago, dOc MFX said:

Nu mai gasesc exact pe internet si vad ca acum au recurs la inchiderea site-ului elobuddy.Ma rog am zis de ce imi aducea mie aminte, dar cum a zis si portocala cel putin headerul e prea fragmentat.Adica nu se intelege poza deloc ;)

Am sa vad ce o sa fac... nu stiu daca o sa mai vin cu update-uri ... dar poate ..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.