Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari, am un site ce se bazeaza in mare parte pe business, de la un timp, fac cat mai mult raporturi, analizez cat mai multe detalii si dupa fac articole, asadar, voiam sa va intreb, ce idei de afaceri aveti si cu ce fel de afaceri va mai ocupati?

Posted

Din punctul meu de vedere fiecare afacere este profitabilă, trebuie doar să te ducă creierul să-ți maximizezi profitul, poți scoate bani și din piatră dacă te duce capul să o prelucrezi sau găsești o piață unde să o vinzi. În momentul de față activez în cadrul unei săli de jocuri dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3/6 ani, 6/12 ani, 12/18 ani și tot așa fiind câte o zonă pentru fiecare vârstă folosind o aparatură diferită de restul locurilor de joacă. Ceea ce te face unicat e modul în care te dezvolți și ceea ce aduci nou față de concurență. Profitul meu este destul de bun, nu pot oferi o cifră pentru că depinde de clienți, planuri de activitate și alte bazaconii însă-mi este suficient să mă întrețin și să duc un mod de viață „luxos” în sensul în care dacă văd ceva ce-mi place mi-l permit.

• 2 weeks later...
Posted

Chiar te rog sa nu faci un articol de genul 😕

Site-urile de genul ala sunt printre cele mai mari pierderi de timp din lume. Numai informatie fara fundatie si cuvinte goale. Articolul mentionat de tine arata ca unul facut de un copil de 13 ani.
cea mai trista a fost "

9. Tuica de prune

Stai la tara? O afacere foarte buna, apuca-te si fa tuica pe care sa o vinzi ulterior

"

Nu tu firma, nu tu nimic. Du-te dorele si vinde tuica in piata. Macar niste legi, un necesar, suma estimativa de investit. Nimic, toate sunt gen, iti place sa te scarpini in fund? devin-o scarpinator profesionist !

Daca dorest sa faci ceva in domeniul afacerilor, nu te lua dupa asa articol slab

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

:)))))))))))))))))))

Deci daca intr-un "articol" de dezvoltare a afacerilor apare tuica de prune... atat mi-a trebuit. Opriti planeta, eu cobor aici.

P.S: ca o recomandare, la punctul 9 poti trece ca "dezvoltare" contract cu firma de spirt a lu' Mona ca un supplier

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.