kottoxx Posted April 13, 2019 Report Posted April 13, 2019 Vreau si eu un windows, mai nou ... tot windows 7 ultimate...dar , sa fie anu mai nou , am 2009 ... Si imi tot apare cu albastru , " scuze pentru intrerupere , dar sistemu dvs... ruleaza o versiune mai veche" ! ... O versiune mai noua , si bootable .... sa fie ! tot dau " aminteste-mi mai tarziu" dar tot apare.. !
Sebastian C. Posted April 15, 2019 Report Posted April 15, 2019 A fost lansat în anul 2009 nu există o altă versiune ieșită-n alt an, s-au oferit doar mici actualizări de sistem privind securitatea și / sau actualizări de programe în rest n-ai alt an pentru această versiunea. Încearcă să rulezi o versiune licențiată în locul uneia piratate.
mmateas Posted April 16, 2019 Report Posted April 16, 2019 De ce neapărat Windows 7? Rulezi o anumită aplicație incompatibilă cu versiuni noi ale sistemului de operare? Dacă nu, nu-i văd rostul, atâta timp cât poți descărca Windows 10 gratis de pe o sursă oficială Microsoft. E un trial, dar dacă ai depășit perioada admisă de utilizare, ți se blochează numai funcțiile de personalizare și îți apare watermark-ul acela cu "Activate Windows". Atâta tot. În plus, poți recurge și la "ilegalități", și să descarci un software care îți activează Windows-ul pe loc, cum ar fi KMSAuto. Totuși, nu-ți recomand. Am spus-o doar ca să-ți aduc la cunoștință faptul că se poate.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now