Alider Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 Salut, după xum bine știți toată lumea, site-ul default adica f-zone.ro citește piblic_html din ftp, dar eu am băgat în public_html și forum si panel și vreau căci când scriu f-zone.ro să mă bage index nu să îmi îmi arate toate fișierele din public_html, mersi
Alider Posted June 25, 2019 Author Report Posted June 25, 2019 UP!!! Deci nu inteleg unde gasesc acest fisier Index uitati aici o poza: https://imgur.com/a/8Vqk0Lh ajutatima va rog unde pot gasi acest fisier ca nul gasesc in ftp
Sebastian C. Posted June 25, 2019 Report Posted June 25, 2019 N-am să înțeleg de ce vă cumpărați domenii și găzduire dacă n-aveți pic de idee despre cum se mănâncă, prietene, ce fișier de INDEX vrei tu să găsești ? Ăla e un text setat predefinit, dacă vrei INDEX crează-ți unu. Cum vrei tu să-ți bage un INDEX dacă tu n-ai nici unul urcat ? Mai nou găzduirile vin cu un magician ascuns care să-ți facă o magie să ai tu INDEX urcat ? Când vă văd pe unii îmi vine să-mi închid abonamentul la internet. 1
Alider Posted June 26, 2019 Author Report Posted June 26, 2019 22 hours ago, Sebastian C. said: N-am să înțeleg de ce vă cumpărați domenii și găzduire dacă n-aveți pic de idee despre cum se mănâncă, prietene, ce fișier de INDEX vrei tu să găsești ? Ăla e un text setat predefinit, dacă vrei INDEX crează-ți unu. Cum vrei tu să-ți bage un INDEX dacă tu n-ai nici unul urcat ? Mai nou găzduirile vin cu un magician ascuns care să-ți facă o magie să ai tu INDEX urcat ? Când vă văd pe unii îmi vine să-mi închid abonamentul la internet. era greu sa ma ajuti, e mai usor sa faci hate aia e! 1
+eternity Posted June 27, 2019 Report Posted June 27, 2019 (edited) Ce iti lipseste tie este un .css file la index, de aia se vede aiurea. Ce a zis Sebastian C. a fost corect, trebuie sa stiti cu ce se mananca asemenea lucruri inainte sa va deschideti o comunitate. Edited June 27, 2019 by shadyfx 1 steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
Alider Posted June 28, 2019 Author Report Posted June 28, 2019 (edited) On 6/27/2019 at 2:20 PM, shadyfx said: Ce iti lipseste tie este un .css file la index, de aia se vede aiurea. Ce a zis Sebastian C. a fost corect, trebuie sa stiti cu ce se mananca asemenea lucruri inainte sa va deschideti o comunitate. dupa ce am rezolvat... si nu era aste problema, era problema de la gamecp ca am pus alt ip la domeniu si de asta Puteti da T/C Edited June 28, 2019 by Alider
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now