Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, astazi am incercat de nenumarate ori sa instalez IPB 3.4.9 si ma tot izbesc te o problema. De fiecare data cand l-am instalat si am ajuns la faza in care trebuia sa mi fac contul de ACP, completam tot, si instalarea era finalizata cu succes, dar cand am incercat sa ma loghez in ACP respectiv in Forum cu contul pe care l-am creat nu a mers. Iar la mesajul de 'Welcome' scria 'by    ' fix asa, liber, gol, nu era niciun nume. Aveti idee ce pot sa fac? Am incercat sa ma uit in baza de date, in phpmyadmin, si tot asa, la user aparea '     ', adica nu avea nume. Sper ca ma puteti ajuta. Toate cele bune!

Posted (edited)
2 hours ago, shadyfx said:

problema vine de la versiunea php-ului daca nu ma insel, cum am zis de cele mai multe ori IPB nu supporta versiunile 7.0+
prima oara schimba versiunea php-ului la 5.6 si instaleaza ipb 3.4.9 de aici (click)

pe acela il am, acum nu stiu cum sa schimb versiunea de la php, crezi ca ma poti ajuta? Discord: IONCHYRPG#0152, sper ca ma poti ajuta, apreciez mult!

Edited by Ionchy4K
Posted
3 hours ago, shadyfx said:

problema vine de la versiunea php-ului daca nu ma insel, cum am zis de cele mai multe ori IPB nu supporta versiunile 7.0+
prima oara schimba versiunea php-ului la 5.6 si instaleaza ipb 3.4.9 de aici (click)

Salut, am rezolvat, am citit la instalare ca suporta versiunea de ipb 5.2, si native era deja 5.6, am pus 5.2 si totul a functionat, daca imi mai reomanzi ceva, sau daca nu e buna versiunea te rog spune mi intre un comentariu. Multumesc mult!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.