Jump to content

Medal Of Honor: Airborne Review


gaby

Recommended Posts

medalofhonourairbornemilr3.jpg

Gen: 1st Person - Razboi

Developer: EA Games

Publisher: Electronic Arts

Anul Aparitiei: 2007

Compatibilitate: PC - Windows XP / Vista

Multiplayer: Da

Website: www.moh.ea.com

Legendara serie Medal of Honor a ajuns la respectabila varsta de 8 ani. In 8 ani am vazut titluri bune si foarte bune, fiecare egaland sau intrecand titlul anterior. Reuseste Airborne sa pastreze traditia? Poate ca da, poate ca nu, trageti voi concluziile la urma.

M-a facut mama parasutist...

Spre deosebire de celelalte jocuri din aceasta franciza, Airborne nu ne mai prezinta razboiul dintr-o perspectiva oarecare, ci din cea a trupelor de parasutisti. La inceput te trezesti intr-un avion alaturi de cativa camarazi si cu un instructor care urla la tine. Printre urletele ascutite si deranjate, iti dai seama ca el se afla acolo pentru a te invata pe tine cum sa sari din avion, cum sa aterizezi si foarte important, unde sa aterizezi. Dupa cateva incercari si repetitii, treci in cele din urma testul si te poti apuca de misiuni. Inainte de fiecare misiune, trebuie sa primesti instructiuni. Aceste instructiuni iti sunt predate intr-o sala de clasa, in care alaturi de camarazii tai trebuie sa stai si sa asculti la nenea comandant care-ti vorbeste si iti prezinta un slideshow de imagini.

Pe nazisti pe mama lor.

Fiind vorba despre cel de-al II-lea razboi mondial, nazistii sunt oile negre. Ei vor fi tinta tuturor gloantelor si tuturor atacurilor. Prima misiune de dupa cea de training incepe cam asa: te afli intr-un avion, stai cuminte pe o banca in timp ce cerul este brazdat de gloante si luminat de explozii, iar apoi pe neasteptate avionul este atacat. Speriati, ceilalti parasutisti se organizeaza rapid si incep sa sara, tu facand acelasi lucru la randul tau. Foarte interesant, feeling-ul de razboi si adrenalina iscata in urma acestor evenimente te fac sa imersezi in joc. Partea proasta e ca si a 2-lea scenariu incepe la fel. Si al 3-lea... al 4-lea... stai asa, ce fel de joc este asta? De fapt 5 din cele 6 scenarii au aceasta structura: avionul este atacat, te parasutezi pe teritoriul inamic in care zonele sigure de aterizare au un perimetru de maxim 2 metrii patrati, impusti jumatate de batalion de unul singur si arunci 4-5 obiecte in aer. Nici al 6-lea scenariu nu este diferit, doar ca in loc de 4-5 obiecte o sa arunci in aer vreo 10, iar inamicii o sa fie de 100 ori mai multi si mai puternici. In cele din urma se instaleaza monotonia, prematur chiar, dupa primele 3 scenarii evenimentele repetitive facandu-si efectul asupra atmosferei.

World War II + Star TrekDesi Medal of Honor ne-a obisnuit cu realismul si acuratetea istorica, Airborne se departeaza de acest concept. Printre cele cateva zeci de obiecte pe care va trebui sa le arunci in aer se numara si mitraliere ultra-performate cu un calibru demn de Unreal Tournament, un uber-tun capabil sa propulsezse obuze de marimea si greutatea meteoritilor, etc. Inafara de aceste arme ??€?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.