Jump to content

Cum Iti Poti Face Site-ul Mai Usor De Gasit?


Recommended Posts

 • In HEAD-ul fiecarei pagini trebuie sa se gaseasca titlul descrierea si cuvintele cheie. Este recomandat ca pentru fiecare pagina in parte sa existe un titlu si o descriere specifica. In <title> puneti titlul si cateva frazele cheie care se gasesc si in desciption si in keywords....

 • Nu repeta cuvintele, frazele cheie. Incearca sa folosesti cat mai putine (max 20) si cat mai la subiect.

 • Daca folositi spatii in loc de virgule pentru a separa cuvintele cheie in tag-ul cuvintelor cheie asigura motoarele de cautare ca poate grupa cuvintele exact dupa cautarea potrivita.

 • Inscrie-ti fiecare pagina a site-ului tau la toate motoarele de cautare importante (exceptand acele motoare de cautare care interzic expres asta, sau care permite doar inscrierea URL-ului paginii gazde ca apoi ele sa le caute automat). S-ar putea sa fi surprins care pagina va fi mai bine pozitionat in cautari.

 • Inscrie o singura pagina la fiecare motor de cautare in parte, in fiecare zi. Inscrie o pagina diferita in fiecare zi.

 • Evita inscrierile online automate pana nu te asiguri ca acestea chiar functioneaza. Cu toate ca unele functioneaza, mult mai multe nu functioneaza, sau sunt pur si simplu ignorate de motoarele de cautare. Sa fi in siguranta, inscrie-ti paginile manual la motoarele de cautare mai importante.

 • Fa o schimbare minora la pagina inainte de inscriere, asta va face motorul de cautare sa apara ca este actualizat sau ca este o pagina noua. Majoritatea motoarelor de cautare da importanta mai mare noilor pagini. De asemenea, actualizand pagina va ajuta sa previna motoarele de cautare sa se gandeasca ca tu ii spam-ezi prin inscrierea unei pagini identice de mai multe ori.

 • Modifica copiile paginilor tale listate pentru a imbunatati pozitia in top. Fa cateva schimbari substantiale in continutul paginii. Inscrie copia. Lasa pagina listata asa cum este, altfel s-ar putea sa-ti pierzi pozitia buna pe care deja o aveai.

 • Niciodata sa nu inscrii pagini care sunt copii fidele ale altor pagini. Daca ai nevoie de pagini copiate de la diferite alte site-uri, fereste-te ca motoarele de cautare sa le viziteze folosind meta tag-urile robots de excludere sau folosind fisierul .htaccess.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.