Jump to content

Bebelus De 8 Luni, De Vanzare Pe Ebay


PAUL-XX

Recommended Posts

Un bebeblus de 8 luni a fost scos la vanzare pe eBay de catre parintii sai pentru ca plangea prea des. Cuplul din orasul bavarez Krumbach, a pus a scris in anuntul despre vanzarea bebelusului: "Bebelus - colectie unica. Ofer spre vanzare copilul meu nou-nascut pentru ca plange prea mult. Mascul, 70 de centrimentri inaltime". Pretul de plecare era de un euro dar nimeni nu a licitat in primele doua ore, inainte ca oferta sa fie inlaturata de pe site, a declarat politia.

Politia germana a demarat o ancheta dupa ce mai multe persoane au sunat autoritatile din intreaga Germanie, dupa ce au vazut oferta pe eBay. Renee Beck, purtator de cuvant al politiei din orasul bavarez Krumbach, a declarat sambata ca femeia in varsta de 23 de ani le-a spus ca totul a fost o gluma. El a precizat insa ca politia va continua oricum ancheta, iar copilul a fost transferat in custodia statului.

Mama bebelusului a fost citata de cotidianul Bild afirmand ca "a fost doar o gluma". "Am vrut sa vad daca cineva face vreo oferta. Mi-au luat copilul si l-au dus la spital, iar eu trebuie sa fac un test psihiatric saptamana viitoare", a precizat ea.

Sursa: Hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.