gaby Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Iata ca dupa ani de asteptari, avem din nou ocazia sa-l intalnim in carne si oase (virtuale, desigur) pe legendarul Kane, liderul uneia dintre cele mai iubite factiuni ce si-au facut vreodata aparitia in jocurile de strategie in timp real - Brotherhood of NOD. Ati ghicit, Electronic Arts in sfarsit a lansat mult asteptatul demo de Command & Conquer 3: Tiberium Wars, in care, in ciuda introducerii de mai sus, misiunile single player vor fi de partea GDI-ului, mai exact cele de la inceputul campaniei aparatorilor Pamantului. Demo-ul ofera de asemenea si o misiune tutorial, precum si o harta de tip skirmish. Command & Conquer 3: Tiberium Wars Demo poate fi descarcat complet de aici. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Smeagoll Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 E mijto jocul dar eu cred ca nu depaseste niciodata command and conquer zero hour!!!Nici intr`o`mie de ani!!!Mi`e cel putinm imi place mai mult zero hour decat asta....(am jucat demo`ul la command and conquer 3)
+PAUL-XX Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 am C&C3TIBERIUM WARSsi am si eu o problema,daca downlodez depe net hartile si le atasez imi da eroare si imi zice ca nu i da voie,avand in vedere cine la jukat aveti toti versiunea piratata,care stie ,ce ma sfatuiti?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now