Jump to content

Recommended Posts

Posted

candc3boxcf9.jpg

Iata ca dupa ani de asteptari, avem din nou ocazia sa-l intalnim in carne si oase (virtuale, desigur) pe legendarul Kane, liderul uneia dintre cele mai iubite factiuni ce si-au facut vreodata aparitia in jocurile de strategie in timp real - Brotherhood of NOD.

Ati ghicit, Electronic Arts in sfarsit a lansat mult asteptatul demo de Command & Conquer 3: Tiberium Wars, in care, in ciuda introducerii de mai sus, misiunile single player vor fi de partea GDI-ului, mai exact cele de la inceputul campaniei aparatorilor Pamantului.

Demo-ul ofera de asemenea si o misiune tutorial, precum si o harta de tip skirmish. Command & Conquer 3: Tiberium Wars Demo poate fi descarcat complet de exejr4.gifaici.

cnc31si8.jpg

cnc33nj7.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

E mijto jocul dar eu cred ca nu depaseste niciodata command and conquer zero hour!!!Nici intr`o`mie de ani!!!Mi`e cel putinm imi place mai mult zero hour decat asta....(am jucat demo`ul la command and conquer 3)

• 1 year later...
Posted

am C&C3TIBERIUM WARSsi am si eu o problema,daca downlodez depe net hartile si le atasez imi da eroare si imi zice ca nu i da voie,avand in vedere cine la jukat aveti toti versiunea piratata,care stie ,ce ma sfatuiti?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.