Jump to content

Explicatie Completa Html


diromir

Recommended Posts

Aceste explicatii HTML se adreseaza persoanelor care vor sa-si realizeze propriul site.

Explicatie HTML in limba romana

HTML este un limbaj de programare conceput pentru a permite crearea de website-rilor. Aceste site-uri web pot fi vizualizate de oricine conectat la Internet. Este relativ usor de invatat, informatiile de baza fiind accesibile pentru cei mai multi oameni intr-o singura zi, si HTML este destul de puternic ceea ce va permite sa creati website-uri. Ea este in continua evolutie si in curs de revizuire pentru a satisface cererea si a cerintelor de Internet tot mai mare audienta sub indrumarea a World Wide Web Consortium W3C (- afiliat la Internet Engineering Task Force IEFT), organizatie care se ocupa cu proiectarea si mentinerea in aceasta limbi.

Definitia HTML este HyperText Markup Language.

Tutorial HTML prezinta Limbajul HTML care consta dintr-o serie de coduri tastate scurt intr-un fisier text de catre autorul site-ului - acestea sunt etichete. Textul este apoi salvat ca un fisier html, si vizualizata prin intermediul unui browser-ului, cum ar fi Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera. Acest browser citeste fisierul si traduce textul intr-o forma vizibila, aducand intro forma dorita de autor. Scrierea propriul cod HTML trebuie facut utilizand corect tag-uri HTML. You can use anything from a rudimentary text-editor to a powerful graphical editor to create HTML pages. Pentru scrierea codului puteti folosi aproape orice editor de text elementar, sau un editor grafic cu functii puternice pentru a crea pagini HTML.

Adresa la care o puteti gasi este: www.tutorial-html.info

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.