Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posibil ca unul din gadget-urile pe care le carati frecvent dupa dvs sa nu aiba o autonomie atat de indelungata incat sa reziste toata ziua. Pentru a preveni neplaceri, compania O-Range a lansat o geanta solara ce ofera pe langa un spatiu de depozitare si posibilitatea de a incarca MP3/MP4 player, camere foto, video, PDA, DVD player, GPS s.a.m.d

Acumulatorul de pe aceasta geanta este legat la un mic panou solar plasat pe suprafata exterioara si ofera diferite optiuni de conectare precum si voltaj ajustabil.

Pretul este putin cam mare insa daca ai nevoie, dai si 240 de euro.

sursa:hit.ro

gal_mare_o-range-solar-backpack2_iir6s_7071.jpg

22_ynnrk_7071.jpg

o-range-solar-backpack2_iir6s_7071.jpg

6409_o-range-travel-bag.jpg

o-range-travel-bag-.jpg

" N-am, pleacă ! "

Posted

Super Tare, dar pretul lasa de dorit.Dar daca ai nevoie dai si 240 de euro.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Este super,dar noaptea ce faceam?ne ducem la lumina stelelor pentru energie?pretul cred ca e bunicel pentru asa ceva,dar totusi au exsagerat[putintel] :( ,pacat vroiam si eu unul :))

Ce-mi place la el cel mai mult,nu trebuie sa platesti curent

2uek0t1.jpg
Posted

@gaara_girl

nu cred ca lumina stelelor e atat de puternica, dar poti sa fii precaut si sa iti incarci toate alea de ziua, sau iti umpli spatiul ala de stocare cu baterii vechi si obosite, incarcate in timpu zilei. :-?

pretul...cam piperat totusi...dar daca te hotarasti sa faci vro excursie prin vrun desert...ar fi cea mai buna solutie...

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

• 2 weeks later...
Posted

noapte...cred ca incarca in baterii energia acumulata...

exact ca panourile solare..care pot acumula energie sa mearga 3 zile fara soare...

la acesta nu ma astept la mai mult de cateva ore

Posted

Ideea e geniala,doar ca pretul e pentru UAMENI ca Becali :-h

looool ROFL

240 de euro vine 8,6 milioane :| ....cred ca oricine isi poate permite daca are cu ADEVARAT nevoie..

daca as face o excurise undeva... o excursie cu cortu in care nu am unde sa imi incarc gps telefonu etc. etc. etc. se merita ... :|

Guest ionutzz
Posted

tare idee numai ca e prea scump..

Edit:Nu face publicitate pentru ca vei fi sanctionat!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.