Jump to content

Filme 2008


Cjb

Recommended Posts

*** and the city

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon se reunesc, de data aceasta pe marile ecrane, in cea mai noua poveste a seriei Totul despre *** (*** and the City: The Movie). Filmul se adreseaza atat fanilor genului, cat si barbatilor care vor sa stie cum gandesc femeile.

Sarah Jessica Parker revine la rolul care a consacrat-o, Carrie Bradshow, jurnalista mereu in cautarea partenerului ideal. Viata ei nu poate fi conceputa in afara magicului grup de prietene din care fac parte voluptoasa Samantha (Kim Catrall), ingenua Charlotte (Kristin Davies), cinica Miranda (Cynthia Nixon), iar mai nou si asistenta ei personala Louise (Jennifer Hudson). Impreuna cele mai bune prietene reusesc sa transforme orice eveniment fericit, orice despartire sau depresie intr-o ocazie excelenta de a face cumparaturi din magazinele celor mai in voga designer-i si de a vorbi despre *** si barbatii din vietile lor. Marea intrebare ramane deschisa: se va casatori Carrie cu Mr Big (Chris Noth)?

Cu regia si scenariul de Michael Patrick King, "Totul despre ***" (*** and the City: The Movie) este o comedie romantica presarata cu partide de *** bune si partide nereusite, tinute spectaculoase, discutii despre barbati si, din nou, ***.

TRAILER

Prince of Persia

Prince of Persia: The Sands of Time va ajunge pe marile ecrane. Daca Indiana Jones a aparut mai intai pe marile ecrane si apoi in jocurile produse de Lucas Arts, in cazul lui Prince of Persia lucrurile stau invers.

Filmarile pentru acest film vor incepe luna viitoare iar filmul este asteptat sa apara pe marile ecrane in anul 2009. In rolul printului il vom vedea pe Jake Gyllenhaal cel care a jucat in filme precum The Day After Tomorrow, Brokeback Mountain, Rendition, Bubble Boy sau Donnie Darko.

Filmul este produs de Jerry Bruckheimer.

Nu a trecut nici un an după ce Ubisoft re??®nviase clasica serie Prince of Persia a lui Jordan Mechner, p??

"Trec peste tine daca nu am incotro"

resizedimage.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.