Jump to content

Recommended Posts

Posted

O sa incep prin o comparatie pentru a ma face mai bine inteles, astept parerile si sfaturile voastre :peacefingers:

Toti cunoastem ca poti achizitiona modele de Volkswagen, Audi, BMW sau Mercedes rulat, cu garantie, la aproximativ aceeasi valoare ca a unei Dacii noi. Explicatia este ca BMW-ul, Mercedes-ul sunt produse rulate si din acest motiv pretul lor este scazut cu 30% - 60% fata de un BMW sau un Merecedes nou.

Aceeasi situatie o intalnim si comparand un calculator sau laptop nou, asamblat din componente in Romania, cu unul refurbished, asamblat la standardul de calitate impus de brandul sub care este comercializat.
Dumneavoastra pentru ce ati opta? O Dacie noua sau un Volkswagen, Audi,  Bmw, Mercedes rulat?

Calculator nou si ieftin sau produs rulat dar de calitate?

Cum ccredeti ca e mai ok? Sa achizitionez un calculator/laptop nou sau un produs business refurbished?

Multumesc, pentru parerile voastre:peacefingers:

Posted

Dacă-ți iei bucată cu bucată, da, se merită să iei ceva „resigilat” pentru că o placă video spre exemplu iese din „termen” în 5/6 ani asta în funcție de cum evoluează lumea jocurilor. Comparația ta între mașini și calculatoare nu merge deoarece mașina se demodează odată la 6 luni când apare următoarea generație de model ( și știu despre ce vorbesc că am schimbat 10 mașini în 4 ani ).

• 9 months later...
  • 2 months later...
Posted

eu sunt de parere ca poti opta si pentru produse reconditionate, mai ales daca sunt de marca. gen cu e dell, pe care il gasesti reconditionat la pret foarte bun la multe magazine din romania. eu am cumparat de la madd electronics acum vreo 3 ani un dell, cu i5 generatia a4a si crede-ma, laptopul inca functioneaza super bine. nu ma asteptam sincer. plus ca, cumperi un laptop foarte bun, la un pret mai mic. decat sa iei myriam ori mai stiu eu ce nebunie de laptop si sa pierzi bani, mai bine unu de calitate, chiar daca e reconditionat ori second hand

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.