Jump to content

Recommended Posts

Posted

OMG:| Acrono de ce faci reclama aiurea ??? abia daca are 5 useri sau cati erau.si daca chiar vrei sa ne ajuti vino tu cu tutoriale...nu mai da linkuri spre forumuri care abia s-au deschis :bag: .

AssassinsCreedSig2.png
Posted

Rowebmaster.com este un forum cu/despre/pentru webmasteri. Evolutia web-ului in ultima vreme a dus la creearea acestui forum, unde gasiti tutoriale despre web si puteti discuta cu alti webmasteri diverse probleme.

Vizitati: Rowebmaster.com  :-h

nu e vorba de sters si nesters, dar arata-mi unde ai scris tu mai sus, ce parere aveti de forum?, sau ce ar trebui sa mai modifc? sau as vrea si eu un review? etc.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Pai in primu` rand incearca sa il promovezi prin banner exchange,directoare web,motoare de cautare etc.In al doilea rand mai trebuie lucrat la logo si in general la design,bafta!

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

tema e simpla, mie imi place...dar o cam strica culorile :-?

sugestie: incearca niste nuante de albastru putin mai "sterse"...ce ai pus tu ca bate la ochi

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Posted

Dragut dar singurul lucru care nu mi-a placut la el a fost ca nu ai un header spre exemoplu incearca sa faci si tu cum este pe pctroubleshooting in stanga banner-ul iar in dreapta addense sau viceversa , in rest super cool.

2005-2007 PGL Romania

skillbaryt7.png

Y LOVE Adobe PhotoShop2

skillbaryt7.png

Skill

Posted

[offtopic]Sper sa nu te superi ca o fac dar tin sa te corectez :P,in dreapta nu e adsense (serviciu Google) ci e ceva creat de Gaby pentru a promova forumul,banner exchange :P

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

deja forumurile astea nu prea mai tin...

acum maj. intra pe forumul softpediei... si nu e o reclama... acel forum acapareaza tot...

deacord cu St3alth :D orice problema ai exista una asemanatoare si pe Softpedia . Oricum ne vom stratuii cu totii sa facem PCTroubleshooting.ro cel mai bun forum :D

2005-2007 PGL Romania

skillbaryt7.png

Y LOVE Adobe PhotoShop2

skillbaryt7.png

Skill

Posted

deacord cu St3alth :D orice problema ai exista una asemanatoare si pe Softpedia . Oricum ne vom stratuii cu totii sa facem PCTroubleshooting.ro cel mai bun forum :D

Softpedia are doar o categorie, webmaster corner. :) + ca mie nu prea mai imi place de softpedia, de cand au ajuns mari au bagat tot felul de reguli si restrictii... :-s:-(

Posted

singura chestie care este foarte deranjanta din punctul meu de vedere, este ca oamenii de acolo, sunt putin cam inchisi, adica daca eu sunt nou, si de exemplu am facut o greseala gramaticala, se vor lega de mine (unii, sa nu generalizam) ca mai intai sa invat sa scriu, si dupa aia sa vin la ei (mentionand faptul ca scrierea este fara, tz, sh, k si alte chestii de genul).

P.S: nu mi s-a intamplat mie, dar din ce am mai observat...

Deci, pentru cei ce sunt goniti de acolo, exista pctroubleshooting :D:P

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.