Acrono Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Rowebmaster.com este un forum cu/despre/pentru webmasteri. Evolutia web-ului in ultima vreme a dus la creearea acestui forum, unde gasiti tutoriale despre web si puteti discuta cu alti webmasteri diverse probleme. Vizitati: Rowebmaster.com Telefoane, laptopuri, tablete
+zNowkid Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 OMG:| Acrono de ce faci reclama aiurea abia daca are 5 useri sau cati erau.si daca chiar vrei sa ne ajuti vino tu cu tutoriale...nu mai da linkuri spre forumuri care abia s-au deschis .
gaby Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 postul tau, are o tenta de reclama. totusi pentru ca ne aflam un categoria Website Review sa facem un review... Cred ca ar mai trebui lucrat la logo, si putin la tema, in rest doar continut... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Acrono Posted June 14, 2008 Author Report Posted June 14, 2008 "Aici puteti sa cereti pareri despre site-uri facute de voi" Daca nu, puteti sterge discutia Telefoane, laptopuri, tablete
gaby Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Rowebmaster.com este un forum cu/despre/pentru webmasteri. Evolutia web-ului in ultima vreme a dus la creearea acestui forum, unde gasiti tutoriale despre web si puteti discuta cu alti webmasteri diverse probleme. Vizitati: Rowebmaster.com ← nu e vorba de sters si nesters, dar arata-mi unde ai scris tu mai sus, ce parere aveti de forum?, sau ce ar trebui sa mai modifc? sau as vrea si eu un review? etc. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 imi cer scuze n-am citit numele categoriei atent:"review"...dar totusi mai mult duce spre reclama .
+icebird Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Pai in primu` rand incearca sa il promovezi prin banner exchange,directoare web,motoare de cautare etc.In al doilea rand mai trebuie lucrat la logo si in general la design,bafta! Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+lolek Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Nu imi place!Tot PCT e la putereeeeeeeeeeeeeeeeeeee. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
alexs Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 tema e simpla, mie imi place...dar o cam strica culorile sugestie: incearca niste nuante de albastru putin mai "sterse"...ce ai pus tu ca bate la ochi Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
Skill Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Dragut dar singurul lucru care nu mi-a placut la el a fost ca nu ai un header spre exemoplu incearca sa faci si tu cum este pe pctroubleshooting in stanga banner-ul iar in dreapta addense sau viceversa , in rest super cool. 2005-2007 PGL Romania Y LOVE Adobe PhotoShop2 Bitdefender scan online Skill
+icebird Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 [offtopic]Sper sa nu te superi ca o fac dar tin sa te corectez ,in dreapta nu e adsense (serviciu Google) ci e ceva creat de Gaby pentru a promova forumul,banner exchange Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+St3aLth-CS Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 deja forumurile astea nu prea mai tin... acum maj. intra pe forumul softpediei... si nu e o reclama... acel forum acapareaza tot...
Skill Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 deja forumurile astea nu prea mai tin... acum maj. intra pe forumul softpediei... si nu e o reclama... acel forum acapareaza tot... ← deacord cu St3alth orice problema ai exista una asemanatoare si pe Softpedia . Oricum ne vom stratuii cu totii sa facem PCTroubleshooting.ro cel mai bun forum 2005-2007 PGL Romania Y LOVE Adobe PhotoShop2 Bitdefender scan online Skill
Acrono Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 deacord cu St3alth orice problema ai exista una asemanatoare si pe Softpedia . Oricum ne vom stratuii cu totii sa facem PCTroubleshooting.ro cel mai bun forum ← Softpedia are doar o categorie, webmaster corner. + ca mie nu prea mai imi place de softpedia, de cand au ajuns mari au bagat tot felul de reguli si restrictii... ( Telefoane, laptopuri, tablete
gaby Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 singura chestie care este foarte deranjanta din punctul meu de vedere, este ca oamenii de acolo, sunt putin cam inchisi, adica daca eu sunt nou, si de exemplu am facut o greseala gramaticala, se vor lega de mine (unii, sa nu generalizam) ca mai intai sa invat sa scriu, si dupa aia sa vin la ei (mentionand faptul ca scrierea este fara, tz, sh, k si alte chestii de genul). P.S: nu mi s-a intamplat mie, dar din ce am mai observat... Deci, pentru cei ce sunt goniti de acolo, exista pctroubleshooting Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Acrono Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 Si RoWebmaster Telefoane, laptopuri, tablete
Slash Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Si RoWebmaster ← Cand sa fac si eu un review ai sters fisierele de pe server..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now