Jump to content

Skin


Smeagoll

Recommended Posts

SKIN, importator al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei precum A-DATA, AG Neovo, Altec Lansing, ATI, Casio, GeCube, Geil, Iriver, Leadtek, Lexar, MSI, Tagan, TrekStor, aduce TV tunerele Leadtek, singurele dedicate pentru piata din Romania.

Gama de TV tunere Leadtek importate de SKIN este singura din Romania complet localizata. Astfel software-ul, manualul si cutia sunt traduse in totalitate in limba romana. Cand veti urmari diferite posturi TV si veti dori sa faceti schimbari in aplicatie toate instructiunile vor fi in limba romana.

Leadtek ofera modele pentru toate segmentele de utilizatori: tunere TV interne si externe, analog si digitale, dependente de calculator si stand-alone. In functie de aceste criterii si tinand cont de diferentele dintre modele, tunerele TV Leadtek ofera caracteristi precum chipset pe 10 biti, sunet stereo, scanare si memorare automata a posturilor in mai putin de 30 de secunde, picture-in-picture, time-shifting, teletext, captura video pe baza codec-urilor instalate pe sistem si captura hardware MPEG-2 si MPEG-4 (cu un consum minim de resurse), programarea inregistrarii, inregistrarea direct pe CD/DVD sau pornirea si oprirea calculatorului din telecomanda. Mai mult, TV tunerele Leadtek vin cu o garantie de 3 ani.

TV tunerele Leadtek si-au demonstrat calitatea fiind alese “Produsul anului” de diverse publicatii de IT din Romania. In urma voturilor a peste 2000 de cititiori ai revistei CHIP, Leadtek WinFast TV PRO II a fost ales “Produsul anului 2006” la categoria TV tunere. Cu un an in urma, TV tunerul Leadtek WinFast TV2000XP Expert primea distinctia “Produsul anului” din partea revistei XtremPC, fiind votat de 55% dintre cititorii revistei. Cheia succesului tunerelor TV Leadtek consta in furnizarea unui soft care ofera o functionalitate ridicata, alaturi de suportul hardware aferent. In plus, raportul calitate pret este unul mai mult decat avatajos.

Lider pe piata componentelor multimedia, Leadtek este recunoscut ca cel mai important producator de TV tunere la nivel mondial. Scopul final al companiei este sa imbunatatesca viata prin noile tehnologii si aplicatii fara a dauna mediului inconjurator. Mai mult, calitatea si inovatia sunt parti intrinsece ale politicii companiei Leadtek.

SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket uri si electroshop uri din Romania precum Cora, Altex sau Domo. La nivelul anului 2005, SKIN a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12 milioane de dolari avand un numar de peste 1500 de clienti in toata tara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GeCube, Geil, Iriver, Leadtek, Lexar, Tagan,

TrekStor. Leadtek este la ora actuala cel mai important producator de tunere TV din lume, iar Altec Lansing este lider de piata la nivel mondial pe segmentul sistemelor audio avand o traditie de peste 65 de ani in domeniu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.