Jump to content

Păreri Temă ~ Kript.ro ~ IPS 4.4.6


Recommended Posts

 • 4 weeks later...
 • Craze locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Asclepios
   eSportsLoL.ro isi propune a fi un proiect ce tinde sa sustina ideea de a deveni un mediu de recreere astfel ca ideea de a activa pe forum sa fie o placere si nu o obligatie. 
   Primul forum din Romania ce se focusează doar pe LEAGUE OF LEGENDS. Pentru succesul într-o luptă pe Câmpiile Dreptăţii, e nevoie de multe. Aici  vei învăţa despre elementele de bază ale jocului, te vei familiariza cu mecanica elementară prin  intermediul tutorialelor  din joc şi vei face primii paşi  în Riftul Invocatorului.
   www.esportslol.ro 
   Ce părere aveți? Forum-ul nu este terminat in totalitate. Mai sunt de făcut configurări minore. 
   Nu doresc neapărat păreri despre forum, nu pot spune că este ceva nou. Am nevoie de sfaturi, sugestii și critici constructive! M-ar ajuta enorm.
   Mă gândeam sa cumpăr reclama in google dar înainte de asta vreau sa finalizez forum-ul in totalitate.
   Va rog să ștergeți topic-ul anterior.
  • By garici
   Nu demult am dat start pentru România online casino. Nu doresc să fac branding, înțeleg că poate fi spam. Am lucrat cu colegiii noștri de la design legat de culoare ca fondal negru. Ce părere aveți? 
    
    

  • By Alexandru C.
   Salutare tuturor,
   asadar s-a redeschis comunitatea siders, prima data infiintata in anul 2015 de acelasi staff (majoritatea).  Re-deschisa in primul rand din pasiune pentru asta dar si din dorinta de a aduce ceva nou in lumea gaming-ului romanesc. Ceva elegant si nemaivazut. 
   Baza comunitatii este jocul CS:GO, asadar am pornit cu un server de TeamSpeak care urmeaza sa fie foarte populat datorita unor oameni capabili de a face asta si doua server de CSGO, unul dintre ele cunoscut deja, datorita unui addons foarte bine optimizat care face playerii sa se simta bine jucanduse acest joc. Insa, bineinteles, nu ne vom opri aici. Urmeaza sa achizitionam mult mai multe servere de mai multe jocuri dar repet, baza comuntatii va fi jocul csgo (pentru cei care doresc sa afle mai multe despre asta, astept pm pe forum). 
   Forumul fiind abea deschis, inca se mai lucreaza la interfata, si cu acest motiv va rog in caz ca gasiti bug-uri sau aveti cate ceva de propus in legatura cu aspectul, sa-i trimiteti un mesaj privat lui @HaLoGeK pe forum sau sa luati in considerare acest post.
   Tin sa mentionez ca forumul este licentiat, licenta fiind luata de la @grande_ecks.
   Nu am facut acest topic din dorinta de a face ceva reclama la forum, nu consider ca avem nevoie. L-am facut pentru ca vrem sa ascultam ce parere au oamenii din afara forumului nostru despre el, idei care l-ar putea imbunatati sau doar un review. Va rog sa mentineti un comportament civilizat si sa va abtineti de la mesaje inutile. 
   Link: https://siders.ro/forum/
          
                                                         
    
    
    
  • By Yoghe
   Salut utilizatori ai PCT m-am gândit ce părerea aţi avea dacă v-aş prezenta ELITEGAMES - România.
   Să trecem direct la subiect.
   Forumul a fost deschis recent prima dată a avut domeniu pe viaţă apoi a fost returnat şi s-a înregistrat pe un an dar dorim să îl înregistrăm pe viaţă dorim să achiziţionăm şi licenţă Invision Power Board la 1000 utilizatori vrem de asemenea să trecem la versiunea Invision Power Board 4.2.2.
   Ne-am propus în viitor să deschidem mai multe servere de Counter Strike: Global Offensive dar şi de Counter Strike 1.6 şi să le boostăm pentru a asigura un număr constant de jucători.
   Avem şi un concurs în desfăşurare în care puteţi câştiga un server plătit de noi cu condiţia să îl ţineţi în comunitatea noastră - https://forum.elitegames.ro/concurs
   Suntem un forum simplu, fără prea multe vorbe vă întrebăm părerea voastră fie ea răutăcioasă sau bună.
    
   Cu stimă echipa ELITEGAMES România.
  • By Marius Ionut Vava
   Oferta hosting servere DEDICATE in Romania, preturi incepand de la DOAR 10 euro/luna.
   Pentru a vedea intreaga noastra oferta va asteptam pe http://hosting.server-romania.ro
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.