Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va prezint doua teme.

1. Max3Semne - Tema am finalizat-o cu ceva timp in urma doar ca nu am vrut sa o afisez nicaieri, are cateva facilitati precum:

- Userpanel in header cu linkurile utile(Admin Panel, Moderator Panel, Manage Blocks) si informatii(Reputatie, Activitate, Avertizari)

- Navigatie custom

- Mega footer ce include:

• About Max3Semne
  • Link-urile de conectare pe serverele de mix
  • Link-urile de conectare pe serverele de WarNight
  • Linkuri utile
  • Footer Controls(Limba, Tema, Contact Us).
  • UserInfoPanel in topic + imagine personalizata pentru gradele de C.E.O
  • Posibilitatea de a adauga customFields in UserInfoPanel
  • Imagini SVG si PNG custom in anumite sectiuni alte temei si background-uri custom

2. Purplehaze - Astazi am terminat in proportie de 95% tema, adica este functionala, dar mie imi place sa navighez adanc si sa modific orice, tema cuprinde de altfel cateva facilitati precum:

- UserNav cu informatii despre cont(Content, Reputatie, Avertizari)

- Box-uri custom in header pentru 

• Accesarea profilului
  • Accesarea setarilor contului
  • Schimbarea imaginii de profil
  • Accesarea linkurilor de acces(Admin Panel, Moderator Panel, Manage Blocks)

- Header customizat cu Search, Create Content, Sign Out si linkuri catre paginile de social media

- Navigatie custom

- Post content in topic in stilul mesajelor de pe aplicatii precum Messenger, Instagram, etc.

- Post Controls in stilul Instagram

- UserInfoPanel (neterminat) custom

- Iconita ce indica activitatea userului in topic(online / offline)

Restul le puteti descoperi daca accesati forumul: https://www.max3semne.ro/forum/ si selectati tema "Purplehaze", respectiv Max3Semne Theme 2019

• Like 1

Posted

Pe tema „Purplehaze” încearcă să integrezi următoarele lucruri în codul de afișare doar dacă ești conectat :

ylKjDb1.png

TPl4CbA.png

Tema este frumoasă dar mie unu mi se încarcă puțin mai greu iconițele de la social, care e timpul de încărcare a paginii ?

• Thanks 1
Posted (edited)
5 hours ago, Sebastian C. said:

Pe tema „Purplehaze” încearcă să integrezi următoarele lucruri în codul de afișare doar dacă ești conectat :

ylKjDb1.png

TPl4CbA.png

Tema este frumoasă dar mie unu mi se încarcă puțin mai greu iconițele de la social, care e timpul de încărcare a paginii ?

Am uitat de chestia cu Guest, chiar acum rezolv.

Incarcarea iconitelor provine de la host, nu eu sunt detinatorul. Mie uneori imi afiseaza captcha, se blocheaza, etc. Timpul de incarcare nu il stiu.

Am de gand sa fac ceva mai special pentru cei care nu sunt conectati pe forum, nu stiu cat de benefic ar fi, dar incerc.

Edited by Julianxpp
Posted
2 hours ago, shadyfx said:

purplehaze a fost scoasa sau este cea main?

cat despre tema pentru max3semne este una draguta dar unele chestii nu se potrivesc acolo

Purplehaze a fost scoasa pentru a remedia niste probleme si pentru a aduce imbunatatiri la sistemul de login / register, nu am terminat inca pentru ca am spus si mai sus hostul e slab si a picat inainte de a salva si trebuie sa fac iar.

Posted
20 hours ago, Sn!k3rs said:

Nu prea ai gandit-o la purplehaze daca cineva isi uita parola cum si-o recupereaza? Daca tot ii apare ca tot trebuie sa te loghezi

Nu e gata interfata aia, nu am timp foarte mult sa lucrez la ea.

Posted
10 hours ago, Sebastian C. said:

@Julianxpp integrează căsuța în codul de afișare doar pentru persoanele cu acces la ele :P și cred că afișarea la reacții ar fi mai ok dacă ar fi în lateral.

QO9jfYX.png

FLlDZo6.png

Acum ar trebuii sa fie ok, box-ul cu accese. Afisarea reactiilor am pus-o asa pentru ca initial voiam sa o scot, ItemControls sunt facute in stilul Instagram si cum instagram nu are reactii ideea era sa o scot, dar am preferat sa o las si sa o integrez in asa fel incat sa nu deranjeze celelalte iteme. 

Posted
12 hours ago, Julianxpp said:

Acum ar trebuii sa fie ok, box-ul cu accese. Afisarea reactiilor am pus-o asa pentru ca initial voiam sa o scot, ItemControls sunt facute in stilul Instagram si cum instagram nu are reactii ideea era sa o scot, dar am preferat sa o las si sa o integrez in asa fel incat sa nu deranjeze celelalte iteme. 

0PAcuhk.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.