+Juliano Dillon Posted November 15, 2019 Report Posted November 15, 2019 Va prezint doua teme. 1. Max3Semne - Tema am finalizat-o cu ceva timp in urma doar ca nu am vrut sa o afisez nicaieri, are cateva facilitati precum: - Userpanel in header cu linkurile utile(Admin Panel, Moderator Panel, Manage Blocks) si informatii(Reputatie, Activitate, Avertizari) - Navigatie custom - Mega footer ce include: About Max3Semne Link-urile de conectare pe serverele de mix Link-urile de conectare pe serverele de WarNight Linkuri utile Footer Controls(Limba, Tema, Contact Us). UserInfoPanel in topic + imagine personalizata pentru gradele de C.E.O Posibilitatea de a adauga customFields in UserInfoPanel Imagini SVG si PNG custom in anumite sectiuni alte temei si background-uri custom 2. Purplehaze - Astazi am terminat in proportie de 95% tema, adica este functionala, dar mie imi place sa navighez adanc si sa modific orice, tema cuprinde de altfel cateva facilitati precum: - UserNav cu informatii despre cont(Content, Reputatie, Avertizari) - Box-uri custom in header pentru Accesarea profilului Accesarea setarilor contului Schimbarea imaginii de profil Accesarea linkurilor de acces(Admin Panel, Moderator Panel, Manage Blocks) - Header customizat cu Search, Create Content, Sign Out si linkuri catre paginile de social media - Navigatie custom - Post content in topic in stilul mesajelor de pe aplicatii precum Messenger, Instagram, etc. - Post Controls in stilul Instagram - UserInfoPanel (neterminat) custom - Iconita ce indica activitatea userului in topic(online / offline) Restul le puteti descoperi daca accesati forumul: https://www.max3semne.ro/forum/ si selectati tema "Purplehaze", respectiv Max3Semne Theme 2019 1
Sebastian C. Posted November 17, 2019 Report Posted November 17, 2019 Pe tema „Purplehaze” încearcă să integrezi următoarele lucruri în codul de afișare doar dacă ești conectat : Tema este frumoasă dar mie unu mi se încarcă puțin mai greu iconițele de la social, care e timpul de încărcare a paginii ? 1
+Juliano Dillon Posted November 17, 2019 Author Report Posted November 17, 2019 (edited) 5 hours ago, Sebastian C. said: Pe tema „Purplehaze” încearcă să integrezi următoarele lucruri în codul de afișare doar dacă ești conectat : Tema este frumoasă dar mie unu mi se încarcă puțin mai greu iconițele de la social, care e timpul de încărcare a paginii ? Am uitat de chestia cu Guest, chiar acum rezolv. Incarcarea iconitelor provine de la host, nu eu sunt detinatorul. Mie uneori imi afiseaza captcha, se blocheaza, etc. Timpul de incarcare nu il stiu. Am de gand sa fac ceva mai special pentru cei care nu sunt conectati pe forum, nu stiu cat de benefic ar fi, dar incerc. Edited November 17, 2019 by Julianxpp
+Sn!k3rs Posted November 17, 2019 Report Posted November 17, 2019 tema ca stil e ok doar codarea ei lasa de dorit
+eternity Posted November 17, 2019 Report Posted November 17, 2019 (edited) purplehaze a fost scoasa sau este cea main? cat despre tema pentru max3semne este una draguta dar unele chestii nu se potrivesc acolo Edited November 17, 2019 by shadyfx steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
+Juliano Dillon Posted November 17, 2019 Author Report Posted November 17, 2019 2 hours ago, shadyfx said: purplehaze a fost scoasa sau este cea main? cat despre tema pentru max3semne este una draguta dar unele chestii nu se potrivesc acolo Purplehaze a fost scoasa pentru a remedia niste probleme si pentru a aduce imbunatatiri la sistemul de login / register, nu am terminat inca pentru ca am spus si mai sus hostul e slab si a picat inainte de a salva si trebuie sa fac iar.
+Sn!k3rs Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 Nu prea ai gandit-o la purplehaze daca cineva isi uita parola cum si-o recupereaza? Daca tot ii apare ca tot trebuie sa te loghezi
+Juliano Dillon Posted November 19, 2019 Author Report Posted November 19, 2019 20 hours ago, Sn!k3rs said: Nu prea ai gandit-o la purplehaze daca cineva isi uita parola cum si-o recupereaza? Daca tot ii apare ca tot trebuie sa te loghezi Nu e gata interfata aia, nu am timp foarte mult sa lucrez la ea.
Sebastian C. Posted November 23, 2019 Report Posted November 23, 2019 @Julianxpp integrează căsuța în codul de afișare doar pentru persoanele cu acces la ele și cred că afișarea la reacții ar fi mai ok dacă ar fi în lateral. 1
+Juliano Dillon Posted November 23, 2019 Author Report Posted November 23, 2019 10 hours ago, Sebastian C. said: @Julianxpp integrează căsuța în codul de afișare doar pentru persoanele cu acces la ele și cred că afișarea la reacții ar fi mai ok dacă ar fi în lateral. Acum ar trebuii sa fie ok, box-ul cu accese. Afisarea reactiilor am pus-o asa pentru ca initial voiam sa o scot, ItemControls sunt facute in stilul Instagram si cum instagram nu are reactii ideea era sa o scot, dar am preferat sa o las si sa o integrez in asa fel incat sa nu deranjeze celelalte iteme.
Sebastian C. Posted November 24, 2019 Report Posted November 24, 2019 12 hours ago, Julianxpp said: Acum ar trebuii sa fie ok, box-ul cu accese. Afisarea reactiilor am pus-o asa pentru ca initial voiam sa o scot, ItemControls sunt facute in stilul Instagram si cum instagram nu are reactii ideea era sa o scot, dar am preferat sa o las si sa o integrez in asa fel incat sa nu deranjeze celelalte iteme.
+Juliano Dillon Posted November 24, 2019 Author Report Posted November 24, 2019 1 hour ago, Sebastian C. said: Pe ce rezolutie, sistem, ai problema? Eu nu am dat de ea pana acum.
Sebastian C. Posted November 24, 2019 Report Posted November 24, 2019 6 minutes ago, Julianxpp said: Pe ce rezolutie, sistem, ai problema? Eu nu am dat de ea pana acum. windows / 1920 x 1080 / opera, a apărut după ce ai făcut ultimele modificări
+Juliano Dillon Posted November 24, 2019 Author Report Posted November 24, 2019 3 hours ago, Sebastian C. said: windows / 1920 x 1080 / opera, a apărut după ce ai făcut ultimele modificări Ar trebuii sa mearga, am inchis gresit niste if-uri. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now