Jump to content

Question

Posted

Zilele acestea cei de la „Invision Community” au făcut două anunțuri care includ câteva schimbări majore în cadrul platformei. Cele două schimbări includ următoarele lucruri:

• câteva imagini din cadrul noii versiuni 4.5 ( imagini care arată noul panou al administrator )
  • crearea unei aplicații pentru mobil

Mai jos aveți link-urile către cele două article și părerea mea persoană legată de cele două schimbări

• 4.5 - sincer, nu mi se pare mare diferență între panoul actual și cel care urmează a fi implementat.
  • aplicații pentru mobil - un lucru care ar fi trebuit făcut cu multă vreme în urmă, în acest fel se poate face mai ușor navigarea pe mobil.

Care sunt părerile voastre ?

• Like 2
  • Haha 1

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Ma asteptam, oarecum, la aparitia unei aplicatii Invision dupa atata timp, va fi folosita si in Romania cu siguranta, sunt multi romani care navigheaza pe Invision si e mult mai rapida o aplicatie pe telefon decat folosirea browser-ului, plus ca e mult mai facila.

Cat despre "noua interfata" a Admin Control Panel, tot ce au facut a fost sa aduca vechea interfata catre ceva mai contemporan, mai modern si asta reiese clar din culorile folosite, marginile rotunjite.. Am vazut cateva comentarii prin topicul respectiv cum ca ar fi prea bright tema, mie mi se pare ca si actuala e la fel, e stilul lor.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.