Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Intampin o problema grava in ACP.

Eu am restrictionat grupurile "Supervizor" si "Administrator", iar CEO & Developers este nerestrictionat. Insa, am un membru care este CEO, dar caruia nu doresc sa ii ofer acces full in ACP, insa doresc sa poata adauga Administratori,supervizori etc. Problema este ca atunci cand el are restrictii ACP pe cont si adauga pe cineva in grupurile "Administrator" sau "supervizor", persoana pe care o adauga in loc sa aibe restrictiile grupuluil, platforma ii adauga restrictii pe cont, si apare aici https://imgur.com/gZLFYG6. Mai grav este ca atunci cand dau sa vad ce restrictii are, imi apare totul bifat, pe full.

Posted
On 1/12/2020 at 3:49 PM, ThunderEVS said:

Salut. Intampin o problema grava in ACP.

Eu am restrictionat grupurile "Supervizor" si "Administrator", iar CEO & Developers este nerestrictionat. Insa, am un membru care este CEO, dar caruia nu doresc sa ii ofer acces full in ACP, insa doresc sa poata adauga Administratori,supervizori etc. Problema este ca atunci cand el are restrictii ACP pe cont si adauga pe cineva in grupurile "Administrator" sau "supervizor", persoana pe care o adauga in loc sa aibe restrictiile grupuluil, platforma ii adauga restrictii pe cont, si apare aici https://imgur.com/gZLFYG6. Mai grav este ca atunci cand dau sa vad ce restrictii are, imi apare totul bifat, pe full.

Păi din poza ta nu reiese nici o restricție pe grup, doar o restricție pe utilizator, tot din rubrica aceea faci și restricțiile grupurilor dacă-mi aduc bine aminte din ce ținea de 3.4.x, totuși nu înțeleg de ce n-ai ales 4.4.x fiind mult mai ușor de folosit și cu un suport activ în continuare.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.